Tatlı İntikam'da Pelin, Sinan'dan son kararını vermesini istiyor

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikamda Pelin, Sinandan son kararını vermesini istiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 10:45

Tatlı İntikam bu hafta çok duygusal bir bölümle ekranlara gelecek. Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde Pelin artık isyan ediyor. Sinan'dan son kararını vermesini bekliyor. Tatlı İntikam 13.bölüm fragmanında yaşananlar, sosyal medyada da büyük ses getirdi.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 13. bölümü ile ekranlara gelecek. 13. bölüme ait iki fragman yayınlanan dizide bu hafta çok konuşulacak sahneler yaşanacak. Sinan ve Pelin arasındaki bağ kendilerini ne kadar geri çekseler de kuvvetlenir. Sinan'ın tutarsız davranışlarından sıkılan Pelin noktayı koyarak Sinan'ı ya geçmişte yaşaması ya da bugüne dönmesi için uyarır. 

Gözyaşlarına boğulan Pelin her şeye rağmen Sinan'dan uzak kalmayacağını bilmektedir. Sinan ise yıllar boyunca Pelin yüzünden çektiği acılara rağmen ona olan aşkının hiç azalmadığının farkındadır. Öte yandan Rüzgar türlü yalanlarla Sinan'la beraber olmaya çalışmaktadır. Son bölümde Rüzgar'ın evli olduğunu öğrenen Pelin Sinan'la arasındaki engellerin ortadan kalktığını düşünerek rahat bir nefes alır. 

Yeni bölümde ise  Ceyda’nın kapkaççıya çaldırdığı paralar bulunacak mı, Pelin evlilik cüzdanını açacak mı soruları cevap bulacak.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM'DA ÖPÜŞME SENDROMU!



Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 13. BÖLÜM 1.FRAGMANI

TATLI İNTİKAM 13. BÖLÜM 2. FRAGMANI

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan’la Rüzgar arasında bir şey olmadığından emin olan Pelin, o kadar mutlu olur ki bir anda Rüzgar’la arkadaş oluverir. Rüzgar, bu konuda sessiz kalmak isterken, Sinan tam tersini düşünüyordur. Ne olursa olsun bu oyunu Pelin’e söylemelidir.

Artık Pelin’i kaybetmek istemiyordur. Tüm bunlar olurken restoran için de hesaplaşma günü gelir ve Ceyda ile büyük yüzleşme başlar. Artık Sinan için hem aşkta hem de işte tek bir adım kalmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!