Tatlı İntikam 7. bölüm fragmanında şaşırtan gelişme

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 7. bölüm fragmanında şaşırtan gelişme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 08:21

Kanal D'nin kısa zamanda geniş bir izleyici kitlesine ulaşan dizisi Tatlı İntikam son bölümüyle çok konuşulmuştu. Merakla beklenen son bölümü yayınlanan Tatlı İntikam'da bu hafta neler yaşanacak? Pelin ve Sinan arasında aşk mı doğuyor? Sinan ve Pelin arasında yaşanan romantik sahneler Sinan'ın annesinin Pelin'le yaptığı konuşma sonrası bozulacak mı? Ceyda Sinan'ı elde etmek için daha neler yapacak? Tüm soruların cevabı Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde..

Haberin Devamı

Kanal D sevilen dizisi Tatlı İntikam 6. son bölümüyle yayınlandı. 7. yeni bölüme ait 2. fragmanı da yayınlanan Tatlı İntikam'da Pelin'in ne yapacağı merak ediliyor.  Heyecanla izlenen dizinin son bölümünde Sinan ve Pelin aralarındaki yanlış anlaşılmayı çözdü. Dizinin hayranları mutlu eden romantik sahnelerden sonra araya Sinan'ın annesinin girmesiyle Pelin'in ne yapacağı merak konusu oldu. İşte Tatlı İntikam 7. yeni bölüm fragmanı

Merakla beklenen 7. bölüme ait 2. fragmanı da yayınlanan Tatlı İntikam'a son bölümde yeni bir oyuncu daha katıldı. İşte son bölüm hakkında merak edilen detaylar ve yeni bölüm fragmanı:

TATLI İNTİKAM DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TATLI İNTİKAM'A YENİ OYUNCU

Tatlı İntikam 7. bölüm fragmanında şaşırtan gelişme

Haberin Devamı

Geçen bölüm Meliha’nın anlattıklarıyla beraber geçmişe doğru yolculuğa çıkmış ve Sinan’ı intihar etmek üzereyken son anda kurtaran kişinin kim olduğunu fazlasıyla merak etmiştik. Son bölümde Sinan'ı kurtaran kişinin ismi Rüzgar’mış! En büyük tutkusu dünyayı gezmek olan Rüzgar, yaşamanın ne kadar değerli olduğunu Sinan’a anlatarak onu intihar fikrinden vazgeçirmiş.

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

Büşra Develi: İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşınmış, orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamlamıştır. Daha sonra hedefleri doğrultusunda tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almak için İstanbul'a taşınmış; üniversite ve yetenek sınavlarından başarıyla geçerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaya hak kazanmıştır. Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısına çekilen klipte rol almıştır. 2015'te, Pretty Little Liars uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Selin karakterini canlandırmıştır.

TATLI İNTİKAM 7. BÖLÜM FRAGMANI - 1

TATLI İNTİKAM 7. BÖLÜM FRAGMANI - 2

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Meliha ve Sinan’ın konuşmasına kulak misafiri olan Pelin, duyduklarının onda yarattığı öfkeyle büyük bir patlama yaşadı.Tolga’yı affettiği için böyle bir tepki gördüğünün farkında bile olmayan Pelin, Sinan’ın ondan intikam almak için kendisine yaklaştığını düşünerek kahroldu.
Bu manzaraya şahit olan Meliha’nın ise Pelin’e olan nefreti ikiye katlandı. Geçen bölüm Meliha’nın anlattıklarıyla beraber geçmişe doğru yolculuğa çıkmış ve Sinan’ı intihar etmek üzereyken son anda kurtaran kişinin kim olduğunu fazlasıyla merak etmiştik. Bunu öğrenmemiz çok zamanımızı almadı, bu bölüm kurtarıcı meleğimizle tanıştık; ismi Rüzgar’mış! En büyük tutkusu dünyayı gezmek olan Rüzgar, yaşamanın ne kadar değerli olduğunu Sinan’a anlatarak onu intihar fikrinden vazgeçirmiş.

Haberin Devamı

Sinan ve Pelin’in aralarının açılmasından sonra devreye elbette arkadaşlarının üzülmesine dayanamayan Başak ve Bülent girdi! Sağlam bir planla onları restoranda baş başa bırakmayı hedefleyen tatlı çiftimiz başarıya ulaştıktan sonra biraz da kendilerine vakit ayırmaya karar verdiler. Bülent’in el falı bakma bahanesiyle Başak’ın elini tutmaya çalışması hepimizin yüzünde kocaman bir tebessüme sebep oldu! Dizinin izlemekten en çok keyif aldığımız ikinci çifti olma özelliğini taşımalarının yanı sıra fazlasıyla eğlenceliler de…

Başak ve Bülent’in başarıyla sonuçlanan planı sonrası aralarındaki yanlış anlaşılmaları gideren Sinan ve Pelin bir akşam evde film izlemek üzere randevulaştılar! Tabii bizim Pelin durur mu; aldı eline bir buket papatyayı, dayandı Sinan’ın kapısına… Normal şartlarda aynısını bir erkeğin yapması gerekirken bu jesti Pelin’den görmüş olmak ise Sinan’ı bir hayli mutlu etmişti. İşe mısır patlatmakla başlayan çiftin macerası kapaksız bir tencereden fırlayan mısırları yakalamak ile başlayıp salondaki koltukta pelüş battaniyede devam edince bizi bir ateş bastı, sormayın! Tavuk kovalarken dudaklarının değmesini saymazsak ilk öpücüğe şahit olacağımız için büyük bir heyecan içindeydik ki çiftimizin Ceyda’nın gönderdiği Meliha’ya yakalanmasıyla bu heyecanımız yerini hayal kırıklığına bıraktı…

Haberin Devamı

O geceyi mecburen Sinan’ın odasında saklanarak geçirmek zorunda kalan Pelin ise sabah onun kollarında uyanınca neredeyse Meliha’ya yakalandıkları için mutlu olacaktı!

Önce Meliha’yı eve gönderip Sinan ve Pelin’in gecesini sabote eden Ceyda, daha sonra evde bulduğu yüzüğün Pelin’e ait olduğunu söyleyerek kadıncağızı iyiden iyiye çıldırttı. Pelin’i ekarte ederek Sinan’ın kalbini elde etmeye çalışan Ceyda’yı anlamak mümkün değil… Yani adamın yıllardır burnunun dibindeymişsin, sevecek olsa sence de çok önceden sevmez miydi canım? Hayır, bir de bununla kalmayıp yıllar önce aşk itirafı yaptığında Pelin tarafından rencide edilen Sinan’a tüm restoran çalışanlarının önünde ilan-ı aşk etti.

Haberin Devamı

Meliha sonunda kendini tutamayarak Pelin’le yüzleşmeye gitti. Oğlunun tekrar kırılmasını önlemek için çok ağır konuştu… Duyduğu lafların altında ezilen Pelin, acaba Sinan’la tam her şey düzelmeye başlamışken Meliha’nın söylediklerinin etkisiyle ondan uzaklaşır mı yoksa bunlara kulak asmadan aşkını yaşamak için cesur mu davranır dersiniz? İşte onu haftaya göreceğiz sevgili seyirciler…

 TATLI İNTİKAM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Leyla Lydia Tuğutlu-Pelin
Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin hayatının her döneminde her şeyi elde etmiş ve bu yüzden de biraz şımarıktır. Tıp fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin’in aşk konusunda bir türlü yüzü gülmemektedir.

Furkan Andıç-Sinan / Tankut
Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurt dışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir. Fakat babası ile arası hiç düzelmemiş ve yurt dışındayken babasını kaybetmiştir. Sinan, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Kalp kırıklığından dolayı kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde mükemmeliyetçidir.

Zeyno Günenç-Süheyla
Pelin’in annesidir. Kendisi de bir prenses gibi yetiştirildiği için, o da kızını öyle büyütmüştür. Kendisiyle tamamen zıt olan bir adama aşık olup evlenmiştir. Hayatının her döneminde Rıza ile çatışan Süheyla ayrı yaşamalarına rağmen aslında içten içe hala kocasını sevmektedir. Tam bir İzmirlidir.

Ayşenil Şamlıoğlu-Meliha
Meliha, Sinan’ın annesidir. Sinan okulu bırakıp yurt dışına gidince çok üzülmüştür. Sinan’ın hayatını mahveden kızı bulsa bir kaşık suda boğacaktır. O kız, ailesinin dağılmasına neden olmuştur. Bu yüzden Sinan babasını kaybetmiştir. Tam bir geleneksel Türk kadınıdır. Mahalleden çok sevdiği Ceyda’yı Sinan ile evlendirmeye çalışıyordur.

Bülent Seyran-Necip
Necip, Havva’nın işe yaramaz kocasıdır. İç güveysidir. Havva’nın saflığından yararlanarak onunla evlenmiştir. Her zaman köşeyi dönme peşindedir. Bu nedenle her yaptığı zarardır. Her zaman aileyi borca sokmaktadır. Ama yine de akıllanmaz.

 

 

BAKMADAN GEÇME!