Tatlı İntikam 6.bölüm fragmanı yayınlandı! Pelin gözyaşları...

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 6.bölüm fragmanı yayınlandı Pelin gözyaşları...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 14:27

Tatlı İntikam dün akşam 5.bölümü ile hem reytingleri hem de sosyal medyayı salladı. Tatlı İntikam'da Pelin ve Sinan arasındaki yanlış anlaşılma ikilinin arasını bozdu. Tatlı İntikam'da çocuklar için Tankut'u affeden Pelin'in sözlerini, Sinan duyunca ortalık karıştı. Tatlı İntilkam dizisinin yeni bölüm fragmanı da dizi biter bitmez yayınlandı.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam dizisi dün akşam bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi.Pelin ve Sinan'ın birbirini yanlış anlaması onları çok kötü bir yola sokacaktır. Sinan'ın annesi de oğlunu  üniversiteyi kimin için bıraktığını yıllar sonra öğrenmiştir. Tatlı İntikam 6.bölüm fragmanı da yayınlandı...

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU? İzle

Sinan ve Pelin ortadan kayboluyor, ortalık karışıyor! Tatlı İntikam 5. Bölüm 23 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Gerçekleri öğrenen Pelin, herkesten kaçmak ister. Ancak Sinan buna izin vermez ve Pelin’in peşinden gider. İkili, bir anda kendilerini hiç tahmin etmedikleri olaylar zincirinin içinde bulurlar. Bu olaylar onları birbirlerine yakınlaştırırken, İstanbul’da herkes Pelin ve Sinan’ı aramaktadır. Her şeyden habersiz olan ikiliyi ise dönüş yolunda yeni sürprizler beklemektedir.

TATLI İNTİKAM 6.BÖLÜM FRAGMANI!




Haberin Devamı

Tatlı İntikam 4. Bölüm'de; Tolga’nın dönmesi karmanın bittiğine işarettir. Pelin buna rağmen restoranda çalışmaya devam edecek midir? Filiya’daki büyük karmaşa Sinan’ın verdiği kararla son bulur. Artık Filiya’nın üçüncü bir ortağı vardır: Ceyda. Bundan sonra Filiya’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Tolga’nın dönmesi karmanın bittiğine işarettir. Pelin buna rağmen restoranda çalışmaya devam edecek midir? Pelin arkasından dönen oyunları ne zaman öğrenecektir?

Tatlı İntikam 6.bölüm fragmanı yayınlandı Pelin gözyaşları...


Pelin, Sinan ile başbaşa kalmak için neler yaptı? Tatlı İntikam yeni bölümüyle 23 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!
Pelin ve Sinan arasındaki tatlı iletişim gün geçtikçe artıyor... Tatlı İntikam yeni bölümüyle 23 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Furkan Andıç'a anlamlı ödül!

Tatlı İntikam'ın "Sinan"ı Furkan Andıç'a İyilik Melekleri Derneği'nden anlamlı ödül!

"Herşey Çocuklar İçin" sloganı ile yola çıkan "İyilik Melekleri Derneği" galası 16 Nisan Cumartesi gerçekleşti.

Haberin Devamı

Kanal D’nin sevilen dizisi Tatlı İntikam’ın başrol oyuncusu Furkan Andıç da gecede ödüllendirilenler arasındaydı. Andıç kendisi için özel bir anlam taşıyan yüzüğünden 1000 adet ürettirip satıştan gelen tüm geliri "İyilik Melekleri Derneği"ne bağışladı. Bu bağış ile tüm masrafları karşılanan Şanlıurfa’daki Kapıkaya İlköğretim Okulunun etüt odasına genç oyuncunun adı verildi. Set programı nedeniyle törene katılamayan Andıç’ı ailesi temsil etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!