Tatlı İntikam 5. yeni bölümde nefes kesen sahne!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 5. yeni bölümde nefes kesen sahne
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 11:21

Tatlı İntikam hayranları Cumartesi akşamı yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanını merak ediyordu. Dizinin yayınlanan son bölümüne Pelin'in, Sinan'a verdiği cevap damgasını vurdu. Heyecan dolu geçen bölümün ardından 5.bölüm fragmanı da dizinin ardından hemen yayınlandı.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Cumartesi akşamları yayınlanan Tatlı İntikam dizisinin 5. bölüm fragmanı da yayınlandı. Tatlı İntikam yeni bölümde Sinan ve Pelin arasında neler olacak? İşte Tatlı İntikam'dan yeni detaylar..

Tatlı İntikam'da dün akşam neler oldu?
Başladığı günden itibaren sıcak hikayesi ile ekranlara kilitleyen Tatlı İntikam'da bu hafta şaşırtan gelişmeler yaşanıyor. Filiya’daki büyük karmaşa Sinan’ın verdiği kararla son bulur. Artık Filiya’nın üçüncü bir ortağı vardır: Ceyda... Peki Pelin arkasından dönen oyunları ne zaman öğrenecektir? Bundan sonra Filiya’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Filiya’daki büyük karmaşa Sinan’ın verdiği kararla son bulur. Artık Filiya’nın üçüncü bir ortağı vardır: Ceyda.. Bundan sonra Filiya’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Tolga’nın dönmesi karmanın bittiğine işarettir. Pelin buna rağmen restoranda çalışmaya devam edecek midir? Pelin arkasından dönen oyunları ne zaman öğrenecektir?

Haberin Devamı


TATLI İNTİKAM 5.BÖLÜM FRAGMANI



 

Tatlı İntikam 5. yeni bölümde nefes kesen sahne

Düğün günü terk edilen bir genç kız, bu duruma okul yıllarında kalbini kırdığı gencin ahının yol açtığını düşünürse ne olur? Kanal D’nin yeni dizisi “Tatlı İntikam”, olacakları esprili bir dille ekrana getirmeye başladı ve ilk iki bölümüyle büyük beğeni topladı.

Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Gönenç, Kerem Atabeyoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı dizinin ana temasından yola çıkarak, biz de ünlülere aynı soruyu sorduk: “Ya sen birinin ahını alsan, kendini affettirmek için ne yapardın?” İşte yanıtları...

HAYKO CEPKİN: Ah almamı gerektirecek bir hata yaptıysam, durumu kabullenir ve hak ettiğim cezayı çekmeye razı olurum. Onun için bir iyilik yapma şansım varsa da gizli gizli, ona duyurmadan yapmak için çabalarım.

Haberin Devamı

GÜLBEN ERGEN: Şirinlik yaparım, telefonuna mesaj yağdırırım, yanına giderim, hatamı kabul ederim. Beni affetmeden bırakmam.

DENİZ AKKAYA: En beklemediği anda onu çok mutlu edecek, çok şaşırtacak, kocaman pahalı bir hediye alır, kendimi affettiririm.

SABA TÜMER: Ben özür dilemeyi seven bir insanım. Çok çok çok özür dilerdim.

MUSTAFA TOPALOĞLU: Ona piyano çalardım. Çünkü ben romantik bir adamım.

LEYLA LYDİA TUĞUTLU KİMDİR?

Leyla Lydia Tuğutlu, 29 Ekim 1989 yılında doğdu. Tuğutlu, Türk bir baba ve Alman bir annenin kızı olarak Berlin’de dünyaya geldi. İlkokula başlayacağı zaman Türkiye’ye dönüş yapan Tuğutlu, bu sırada piyano dersleri almaya başladı. Konservatuvara yarı zamanlı olarak devam eden Tuğutlu, 5 yıl boyunca keman ve müzik dersleri almaya, aynı zamanda bir model ajansında çalışmaya başladı. Tuğutlu Türkçe, Almanca ve İngilizce dillerini biliyor.

Haberin Devamı

Anadolu Lisesi’nde lise eğitimini tamamlamasının ardından İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde okumaya başlayan Tuğutlu’nun aklında mankenlik ve dfotomodellik vardı. Üniversiteye başladığında konservatuvarı bırakan Tuğutlu, çok istediği mankenlik ve fotomodelliğe başladı. Şu an hala daha İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü okuyor.

Tatlı İntikam 5. yeni bölümde nefes kesen sahne

Leyla Lydia Tuğutlu, 2008 yılında Miss Turkey 2008 güzellik yarışmasına katıldı ve birinci seçildi. Yarışmadan kazandığı birincilik tacı, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton takmıştı. Ardından 12 Aralık 200’de Türkiye'yi Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde yapılan “Miss World” yarışmasında temsil etti.

Haberin Devamı

Sonrasında 2005 yılında “Best Model of Turkey” yarışmasına katıldı ve “Best Promising” seçildi. 2006'da da Çin'de yapılan “Miss Tourism Queen International”da “Princess” ödülünü almaya hak kazandı. 2007 yılında ise “Fashion TV Moda Oskarları 2007”de “Gelecek vaad eden model” seçildi.

Oyunculuk kariyerine adım atan Tuğutlu ilk olarak “Es-Es” dizisi'nde İrem rolünü oynadı. Sonrasında “Karadayı” dizisinde “Mahir Kara”yı canlandıran Kenan İmirzalıoğlu'nun kız kardeşi rolünde “Songül” karakterini, “Kiralık Aşk” dizisinde “İz” karakterini, son olarak "Delibal" filminde Çağatay Ulusoy ile birlikte başrol oyunculuğu yaptı.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!