Tatlı İntikam 4.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 4.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 09:11

Tatlı İntikam dün akşam çok heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi. Sinan dükkanına gelen hacizden sonra elinden gelen her şeyi yaptı tam işler yoluna girdi dediğinde büyük bir şok yaşadı. Dizi biter bitmez dizinin 4.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Tatlı İntikam 4.bölümde yaşanacaklar

Tatlı İntikam dün akşam çok heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi. Sinan'ın  restoranına gelen hacizden sonra hep birlikte bir yola koyulurlar ancak tahmin etmedikleri bir son onları beklemektedir. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünün ardından yayınlanan fragmanı ise sosyal medyada büyük ses getirdi.

Tatlı İntikam'da bu hafta yaşananlar; Filiya Restoran çalışanları haciz parasını toplamak için canla başla uğraşırken Pelin’i de büyük bir sürpriz bekler. 
Filiya Restoran’a gelen haciz Sinan’ı şok eder. Restoran yeni toparlanmaya başlamışken bu durum bomba etkisi yaratır. Şimdi yapılacak tek şey vardır, o da parayı bulmak. Hem de çok kısa bir sürede. Bütün Filiya Restoran çalışanları parayı toplamak için canla başla uğraşırken Pelin’i de büyük bir sürpriz bekler. Bir an da Tolga’yı karşısında bulan Pelin için karma kırılmaya başlamıştır.

Peki şimdi ne olacaktır? Pelin, Sinan zor durumdayken çekip gidecek midir?


TATLI İNTİKAM 4.BÖLÜM FRAGMANI



TATLİ İNTİKAM 3.SON BÖLÜM İZLE
 
TATLI İNTİKAM 3. BÖLÜM 3. FRAGMANI
 
TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tatlı İntikam 2. Bölüm Yayında! Kötü bir sürpriz bütün planları alt üst eder!

Pelin, Sinan’ın onu kolay affetmeyeceğini anlamıştır ve kendisinden ne isterse yapmaya hazırdır. Pelin’in burnunu sürtmeye niyetli olan Sinan intikam oyununa başlar. Ama işler ikisi içinde iyi gitmeyecektir. Kötü bir sürpriz bütün planları alt üst eder.
 
TATLI İNTİKAM 3. BÖLÜM 1. FRAGMANI
 
TATLI İNTİKAM İÇİN ATILMIŞ TWEETLER!
Recep Çağrıtekin ‏@emeklikatil 7 sa.7 saat önce
Tatlı intikam diye yeni dizi var böyle bir dizi olamaz cok iyi abi
Çapulcu InforMen ® ‏@MertEmeksiz 8 sa.8 saat önce
' Tatlı İntikam ' dizisi güzele mi benziyo ne, leyla Lydia çok mu tatlı oyuncuymuş be, ayrı bi sevimliliği var
lvin taşkan ‏@MetisLalka83 10 sa.10 saat önce
#Tatlı intikam tatlı dizi olmuş @KanalD
Selen ‏@Selendrgn 10 sa.10 saat önce
4 aydır televizyon izlemeyen bu kız tatlı intikam dizisine aşık oldu
Sevgi ‏@ensevdiklerimm 11 sa.11 saat önce
Kiyamiyor birde kendi elleriyle giydiriyor sonrada intikam anlicam diyor he tankut he 😄😍 #Tatlıİntikam
Sevgi ‏@ensevdiklerimm 11 sa.11 saat önce
Daha üsütmesine dayanamiyorsun nasil intikam alicaksin sen tankut 😄 #Tatlıİntikam
 
TATLI İNTİKAM 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI
 
TATLI İNTİKAM OYUNCU KADROSU
 
Leyla Lydia Tuğutlu-Pelin
Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin hayatının her döneminde her şeyi elde etmiş ve bu yüzden de biraz şımarıktır. Tıp fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin’in aşk konusunda bir türlü yüzü gülmemektedir.
Furkan Andıç-Sinan / Tankut
Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurt dışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir. Fakat babası ile arası hiç düzelmemiş ve yurt dışındayken babasını kaybetmiştir. Sinan, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Kalp kırıklığından dolayı kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde mükemmeliyetçidir.
Zeyno Günenç-Süheyla
Pelin’in annesidir. Kendisi de bir prenses gibi yetiştirildiği için, o da kızını öyle büyütmüştür. Kendisiyle tamamen zıt olan bir adama aşık olup evlenmiştir. Hayatının her döneminde Rıza ile çatışan Süheyla ayrı yaşamalarına rağmen aslında içten içe hala kocasını sevmektedir. Tam bir İzmirlidir.
Ayşenil Şamlıoğlu-MelihaMeliha, Sinan’ın annesidir. Sinan okulu bırakıp yurt dışına gidince çok üzülmüştür. Sinan’ın hayatını mahveden kızı bulsa bir kaşık suda boğacaktır. O kız, ailesinin dağılmasına neden olmuştur. Bu yüzden Sinan babasını kaybetmiştir. Tam bir geleneksel Türk kadınıdır. Mahalleden çok sevdiği Ceyda’yı Sinan ile evlendirmeye çalışıyordur.
Bülent Seyran-Necip
Necip, Havva’nın işe yaramaz kocasıdır. İç güveysidir. Havva’nın saflığından yararlanarak onunla evlenmiştir. Her zaman köşeyi dönme peşindedir. Bu nedenle her yaptığı zarardır. Her zaman aileyi borca sokmaktadır. Ama yine de akıllanmaz.
 

BAKMADAN GEÇME!