Tatlı İntikam dizisi 16. bölüm fragmanında beklenmedik olay!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam dizisi 16. bölüm fragmanında beklenmedik olay
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 17:20

Tatlı İntikam 16. bölüm fragmanında heyecan dolu anlar bu haftaki bölüme damga vuracak. Tatlı İntikam 16. bölüm fragmanı ile izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin ve Sinan arasında yaşananlar yeni bölümde duygusal anlara sahne oluyor. Peki Tatlı İntikam 16. bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında ekranlara gelecek sahneler ve Tatlı İntikam 16. bölüm özeti

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 16. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında romantik olduğu kadar hüzünlü sahnelerinde yer alacağı fragmanda kendini gösterdi. Tatlı İntikam 16. bölüm fragmanında bu hafta Pelin kendini zor bir durumun içinde buluyor. Peki Tatlı İntikam 16. bölüm fragmanında başka neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve 16. bölümde ekrana gelecek sahneler

 

Aşklarını birbirine ilan ettikten hemen sonra karşılarına dikilen dağ gibi bir evlilik oyunu engelinden sonra Pelin’in Paris semalarında süzülmek üzere havaalanına kaçışında bırakmıştık taze kumrularımızı… Bıraktığımız yerden devam ederken Sinan’ın çaresizliği ve Pelin’in kararsızlığı üst notalardaydı. En sonunda taksici ağabeyimizin de yardımıyla birbirine kavuşan SinPel çifti, kendilerini bekleyen problemlere bu sefer hazırlıklı gözüküyordu. Özellikle Rüzgar’ın dedesi, önünde bir kase çorbayla “Damadım gelmeden koklamam bile!” modunda takılırken verdiği "Oyuna devam!" kararıyla birlikte ne kadar cesur ve iyi niyetli olduğunu bir kez daha kanıtlayan Pelin’e bu ilişkiyi sağlamlaştırma yolunda attığı adımlardan dolayı başarı belgesi vermek isteriz. Fakat gelin görün ki bu evlilik oyunu içinde karşılıksız bir aşk barındırıyor ve her şeye olağan yalınlığıyla şahit olan bizler Rüzgar’ın rengini belli etmesiyle beraber gerilmeden edemiyoruz. Ne kadar iyi niyetine zeval gelmesin desek de acaba biraz daha mı zırhını kuşansan şu Rüzgar’a karşı Pelin’ciğim?

Haberin Devamı

SEVDİĞİM ADAM BANA “DOSTUM” DEYİNCE!

Rüzgar ve dedesinin ortalığı karıştırmak için geldiği aşikâr, zaten bölümün başından sonuna kadar Meliha ile dünürcülük oynamaları hepimizin balatalarını sıyırttı bir de Pelin’in gözünün önünde Rüzgar ve Sinan’a karı-kocacılık oynattırdılar. Rüzgar’ın güya Pelin ve Sinan "dostluğunu" dedesine kanıtlamak için organize ettiği bir çiftlik davetinde Sinan’a adeta koala gibi yapışmasından ve bunu özellikle Pelin’in gözüne sokmasından anlayacağımız üzere Ceyda’dan da dişli bir rakip olan Rüzgar’ın en büyük silahı "tamamıyla iyi niyetli" yaklaşımı! Ona sorsanız zaten bu oyunu oynamaktan en çok şikayetçi olan kendisi fakat ölmek üzere olan dedesinin mutluluğu bir yana, yıllarca kendini kanka bellettirdiği adama eski aşkına döndü diye kontrolsüz bir takıntı beslemesi hiç önemli değil… Dedesinin de bu durumu içten içe çaktığını ve Rüzgar’a destek olmaya çalıştığını gördük ya, buradan koca bir “Pes!” göndermek istiyoruz melek yüzlü şeytan dedeciğe... Sen o bölüm sonundaki darbeye rağmen yıkılmazsın, Pelin’in dediği gibi Rüzgar kızın da sana çekmiş, kapındaki izbandut gibi adamlara yem edersin masum aşıklarımızı ama yine de ölmezsin sen!

Haberin Devamı

Pelin çok zor bir durumun içine düşüyor; Rüzgar bu olayın suçlusu olarak Pelin'i hedef gösteriyor!
Tatlı İntikam, heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de!

Her ne kadar Rüzgar ve beraberinde getirdiği sorunlar yüzünden taze ilişkilerini diken üstünde geçirmek zorunda kalsalar da aşklarını doya doya yaşamak için fırsat buldukları her an kıyıya köşeye kaçan Sinan ve Pelin, bölümün yüzümüzü güldüren yanı oldu. Önce Sinan’ın tatlı röntgenciliği, ardından gelen ufak bir inatlaşma sayesinde kendilerini birden denizin ortasında baş başa bulan çiftimizin şiir dolu bir gece geçirmesi hepimizi aşktan alev alacak kıvama getirse de bu heyecan toplu bir felaketler dizisini beraberinde getirdi. Rüzgar’ın artık açık açık oynadığını düşündüğümüz aşk savaşının ilk perdesi dedesinin evinde gerçekleşti. Pelin-Sinan-Rüzgar üçlüsünün çekişmesi dedenin önünde olup, bir de birbirinden ayrı kalamayan Sinan ve Pelin’in öpüşmesine şahit olması bu felaketlerin başını çekerken Rüzgar’ın ekran başında bizleri bile titreten bakışları gelecek bölümler hakkında birçok ipucu barındırdı aslında… Bu aşk çıkmazında neler olacak, bekleyip göreceğiz efenim!

Haberin Devamı

Tatlı İntikam'ın Zirve Keyfi!
Kanal D’nin sevilen dizisi “Tatlı İntikam” dün akşam yayınlanan bölümü ile AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarının en çok izlenen program sıralamasında birinci oldu. Tatlı İntikam, sosyal medyada da #SeniSeviyorum hashtagi ile büyük ses getirerek en çok konuşulan dizi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!