Tatlı Bela Fadime geliyor

Güncelleme Tarihi:

Tatlı Bela Fadime geliyor
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 07, 2007 00:00

Nehir Erdoğan, Füsun Demirel, Berk Oktay ve Cezmi Baskın’ın başrolleri paylaştığı yeni komedi dizisi "Tatlı Bela Fadime", 11 Ekim Perşembe günü Star TV’de başlıyor.

Erler Film adına Türker Ä°nanoÄŸlu'nun yapımcılığını üstlendiÄŸi ve senaryosunu Z. Suna Dölek'in yazdığı "Tatlı Bela Fadime"nin yönedmenliÄŸini Cankat Ergin yapıyor. Müziklerini Ömer Avcı ile Hakan Kara'nın hazırladığı dizide Fadime, güzeller güzeli Karadenizli bir kızdır. Annesi Nazife ve ninesi Kadife ile birlikte Trabzon’un bir köyünde yaÅŸamaktadırlar. Balıkçılık yapan babası Reis, karısı ile geçinemediÄŸi için evini terk etmiÅŸ, güzel bir Rus olan Tanya ile birlikte ayrı bir eve yerleÅŸmiÅŸtir. OÄŸlunun evi terk etmesinden gelinini sorumlu tutan Kadife, Nazife ile hiç geçinememektedir. Fadime de sık sık tatlı kavgalara tutuÅŸan ninesi ve annesi arasında kalmaktadır. Â

Haberin Devamı

Tatlı Bela Fadime geliyor
Köyün delikanlıları Fadime için yanıp tutuşmakta, Fadime’nin gözü ise kimseyi görmemektedir. O hayallerindeki prensi beklemektedir evlenmek için.

Levent ise İstanbul’da yaşayan ve çok zengin bir ailenin yakışıklı oğludur. Annesi Müzeyyen, babası Hulusi ve dedesi Temel en yakın olduğu kişilerdir. Dedesi Temel Levent’ten Trabzon’a gidip doğduğu ve daha önceden kendilerine ait olan eski evlerini satın almasını ister.

Levent yanında yakın arkadaşları olan Vedat ile birlikte Trabzon’a gider. Dedesinin söylediği evi bulurlar, ev Fadime’nin ninesinin evidir. Değerinden çok fazla para teklif edilmesi karşısında şaşıran ve bunda bir iş olduğunu düşünen Kadife evi satmak istemez.

Haberin Devamı

Arkadaşları ile birlikte rafting yapan Levent kaza geçirir ve derede kaybolur. Fadime baygın haldeki Levent’i kurtarır ve evine götürür. Fadime gördüğü bu yakışıklı gencin evlenmek için beklediği hayallerinin prensi olduğunu düşünmektedir.

Levent Kadife’nin ilaçları sayesinde iyileşmeye başlamıştır. Kendine geldiğinde uyumakta olan Fadime’yi gören Levent onun güzelliği karşısında büyülenir, yanına yaklaşıp Fadime’yi öpmeye kalkar. Uyanıp tüfeğine sarılan Fadime namusunun kirlendiğini ve evlenmeleri gerektiğini söyler, aksi takdirde namusunu temizlemek için onu öldürmesi gerekecektir. Levent çaresiz Fadime ile evlenmeye razı olur.

İmam nikahı kıyılan Fadime ve Levent düğün hazırlıklarına girişir ancak Levent mecbur kaldığı için evliliği kabul etmiştir ve iş fazla uzamadan bu durumdan kendini kurtarmak istemektedir. Fadime’ye bir mektup bırakarak birlikte olmalarının imkansız olduğunu, imam nikahının da geçersiz olduğunu söyler. Fadime kararını verir Levent’in peşinden İstanbul’a gidip onu bulacak ve namusunu temizleyecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!