Tatilde çok çalıştı

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve Ronit Gülcan, bayram tatilinde mavi tura çıktı.

Haberin Devamı

Deniz tutkunu ikili, İtalya’dan aldıkları özel yapım tekneleriyle Güney Ege kıyılarını dolaştı. Çift, teknede misafir de ağırladı. Onların rahatı için elinden geleni yapan Cem Hakko, tatil boyunca bir an olsun yerinde durmadı, adeta bir tayfa gibi çalıştı. Hakko ve Gülcan, mavi yolculuğa önceki gün nokta koyup İstanbul’a döndü.

Az kalsın ayağı kesilecekti

Önceki akşam Türkbükü’ndeki My Pavyon’da sahneye çıkan Cenk Eren, performansı sırasında küçük bir kaza atlattı. Sahneye atılan ve arkasına düşen rakı bardağının kırıldığını fark etmeyen Eren, çıplak ayakla şarkısını seslendirirken geri geri yürümeye başladı. O sırada sahneye atlayan eski Giresun Milletvekili ve Filipinler İstanbul Fahri Başkonsolosu Rasim Zaimoğlu, Eren’i durdurarak kırıkların üzerine basmasını engelledi. Sahneden indikten sonra Zaimoğlu’nun elini öpen ünlü şarkıcı, ertesi gün de telefon açarak eski milletvekiline bir kez daha teşekkür etti.

Haberin Devamı

Bu ne gerginlik

Ronit Gülcan ve Cem Hakko, tatilin ardından önceki akşam İstanbul Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Fotoğraflarının çekilmesi, çifti sinirlendirdi.

Yine Ozan’la görüntülendi

Mehmet Ali Erbil’in baldızı olarak tanınan yaşam koçu Şeyda Coşkun, önceki gün Bodrum’daki Highlite Otel Moon Beach’teydi. Erkek arkadaşı Ozan Çelik ve onun ailesiyle birlikte havuz keyfi yapan Coşkun’un yanında, ablası Tuğba Coşkun’un oğlu Ali Sadi de vardı.

Latin eğlencesi

Bodrum-Yalıkavak’taki Billionaire Beach, önceki gün bir kez daha “Latin Gecesi”ne ev sahipliği yaptı. Ayhan Sicim-
oğlu ve ekibinin performans sergilediği partiye, aralarında Aslıhan-Ömer Abacı, Müge Canmutlu ve Salih Saka’nın da olduğu tanınmış isimler katıldı. Geceye Bodrumlu tatilciler de büyük ilgi gösterdi.

Düğün için 5 bin midye

Cem Boyner’in Bilgün Dereli’yle evliliğinden olan küçük kızı Emine Boyner, Fatma-Mustafa Kürşat çiftinin oğulları Ali Kürşat’la 31 Ağustos’ta Ayvalık’ta evlenecek. Hazırlıkların aylar öncesinden başladığı düğüne, Bodrum-Türkbükü’nün en ünlü midyecisi de gidecek. 1985 yılından beri Türkbükü’nde midyecilik yapan Vahap Usta, sosyetik düğün için tam 5 bin adet midye hazırlayacak.

Yazarın Tüm Yazıları