Tatilciler ödüllendirdi

ETS Tur’un kurduğu otelpuan.com sitesinde yapılan anket sonucunda, 2010 yılının en beğenilen turizm tesisleri belirlendi. Kazanan otellere ödülleri, önceki akşam Four Seasons Otel’de düzenlenen törenle verildi. Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Otel Puan Ödülleri Töreni’ni Murat Başoğlu ile Aylin Arasıl birlikte sundu. Ferhat Göçer’in sahneye çıktığı törene katılanlar arasında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile eşi Gülten Günay da vardı.

Haberin Devamı

Aktif parti

Türkiye’nin ilk interaktif-online daveti “Slim Status”, geçtiğimiz aralık ayında W Lounge’da düzenlenmişti. Ses getiren partinin ikincisi, önceki akşam yine aynı adreste gerçekleşti. Ev sahipliğini ilk partideki gibi Kelebek yazarı Onur Baştürk’ün üstlendiği geceye sanat, moda, medya ve cemiyet dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.
Onur, gece boyunca Twitter ve Facebook üzerinden yorumlar yaptı ve bu yorumlar mekânın duvarlarına asılan ekranlardan misafirlerle paylaşıldı. Doğuş Çabakçor da çaldığı müziklerle geceye renk kattı.

14 Şubat önerileri

Eğlence arayanlara

360istanbul, Sevgililer Günü’nü önceden kutlamak isteyenlere sınırsız bir eğlence sunuyor. Mekânda hafta sonu boyunca Lady Marmalade sahneye çıkacak.

Şehir ve aşk

Şişli Belediyesi, Sevgililer Günü’nü “Şehir ve Aşk/Love and the City” adlı etkinlikle kutluyor. Yarın saat 17.00’de Abdi İpekçi Caddesi’nde düzenlenecek etkinlikte İstanbul Trio grubu sahneye çıkacak.

Haberin Devamı

Çikolata gibi mücevher

Topall Mücevher, çikolata markası Godiva için özel bir takı koleksiyonu hazırladı. Koleksiyon, Godiva’nın Nişantaşı ve Akmerkez’deki mağazalarında satışa sunuldu. Kalp şeklindeki takı, Sevgililer Günü için güzel bir alternatif olabilir...

Aşka kadeh kaldırın

Romantik bir akşam yemeği planı yapıyorsanız, Mania Gurme’nin pembe şampanyası Nicolas Feuillatte Rose, isabetli bir içki seçimi olacak. Nicolas Feuillatte OneFour şampanya da oyuncak gibi görünen şişesiyle güzel bir hediye olabilir.

3 saat sahnede

Pop müziğin ünlü ismi Ege, bu gece Darüşşafaka Spor ve Yaşam Merkezi’nde (Life Gym) konser verecek. Üç saat boyunca sahnede kalacak olan Ege, İngilizce, Yunanca ve İspanyolca aşk şarkıları seslendirecek.

Şarkılar Vural’dan

Geçtiğimiz aylarda Akatlar’da hizmete giren No Seven Steak House, Sevgililer Günü’nü yarın kutlayacak. Mekânda sahneye çıkacak Ercüment Vural ve grubu, en güzel aşk şarkılarını söyleyecek.


Sıcacık bir Sevgililer Günü

Sevgililer Günü’nde uluslararası havayolu şirketi Emirates ile Dubai’ye uçacak çiftler, “ikinci yolcu için yüzde 50 indirim” kampanyasından yararlanabilecek.

Haberin Devamı

Kayahan Günay’da

Günay Restoran, bu gece sahnesinde Kayahan ve eşi İpek Açar ile Zeliha Sunal’ı ağırlıyor. Romantizm dolu bir gece geçirmek isteyen sevgililer kaçırmasın!

Yazarın Tüm Yazıları