Tatilciler Ege'nin karşı yakasına gitmek için sıraya girdi

Güncelleme Tarihi:

Tatilciler Egenin karşı yakasına gitmek için sıraya girdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 17:51

Tatilciler Ege'nin karşı yakasına gitmek için sıraya girdi

Haberin Devamı

Kadri KAYA/AYVALIK (Balıkesir), (DHA)- RAMAZAN Bayramı tatilini Yunanistan'ın Midilli Adası'nda geçirmek isteyenler, arife günü Ayvalık Deniz Hudut Kapısı önünden ana caddeye kadar kuyruk oluşturdu.
Ramazan Bayramı tatilinde Midilli'ye gitmek isteyenler Ayvalık'a geldi. Ege'nin karşı yakasına Ayvalık'tan geçmek isteyen tatilciler, Ayvalık Deniz Hudut Kapısı önünde uzun bir kuyruk oluşturdu. Ayvalık ile Midilli Adası arasında sefer yapan firmalar Jale Tur ve Jalem ile gün içinde çift sefer yapan Turyol firması aracılığıyla yaklaşık 1000 kişinin geçiş yaptığı öğrenildi.
Jalem Tur firması sahibi Eşref Jale, bayram tatili süresince seferlerin devam edeceğini belirterek, Midilli Adası'na geçiş yapacak kişi sayısının toplamda 4 bine ulaşacağını söyledi. Eşref Jale, "Her ne kadar doluluk var gibi görünse de yüzde 80 doluluk oranından söz edebiliriz. Geçen seneye oranla ziyaretçi sayısında düşüş yaşandığını görüyoruz. Özellikle deprem nedeniyle iptallerimiz bu sene daha yoğun oldu" dedi.
Gidiş- dönüş ücretinin 30 Euro olduğu Midilli kenti ziyareti için seferler saat 09.00'da başlıyor.  Ayvalık Belediye Liman İşletme Binası'nda, Gümrük Müdürlüğü personeli de dahil 15 kişi bayram boyunca geçişlerdeki yoğunluğu azaltmak için hizmet verecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!