Tatil dönüşü kazada ölen 6 kişilik gurbetçi ailenin cenazeleri Gaziantep'e getirildi (4)

Güncelleme Tarihi:

Tatil dönüşü kazada ölen 6 kişilik gurbetçi ailenin cenazeleri Gaziantepe getirildi (4)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2017 17:18

Tatil dönüşü kazada ölen 6 kişilik gurbetçi ailenin cenazeleri Gaziantep'e getirildi (4)

Haberin Devamı

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER
Kocaeli'nde meydana gelen kazada yaşamını yitiren, Adnan Erdoğan, eşi Fatma çocukları Müslüm, Yusuf, Melisa, Yakup Erdoğan için Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Aşağı Göklü Mahallesi Mezarlığında tören düzenlendi.
Erdoğan ailesi fertleri için ikindi namazı ardından kılınan cenaze namazına Erdoğan ailesinin akrabalarının yanı sıra Almanya'dan da gelen yakınları ve arkadaşlarının da aralarında bulunduğu yüzlerce kişi katıldı. Namazın ardından cenazeler yan yana kazılan mezarlarda toprağa verildi. Erdoğan ailesinin yakınları defin sırasında gözyaşlarına boğuldu.
Adnan Erdoğan'ın amcasının oğlu olan Mehmet Erdoğan, ailenin her yıl izinlerini kullanmak için Halfeti'ye geldiklerini söyledi. Yaklaşık bir ay boyunca Halfeti'de kalan Adnan Erdoğan ve ailesinin geçen hafta sonu bir akrabalarının düğüne katıldığını söyleyen Mehmet Erdoğan, "Adnan çok efendi bir insandı. Her yıl Türkiye'ye geldiğinde iznini memleketinde geçirirlerdi. Almanya'ya 17 yıl önce gitmişti. Kendisi ve ailesinin ölümü bizim için büyük üzüntü oldu. 11 yıl önce de kamyon şoförlüğü yapan ağabeyi Müslüm Erdoğan trafik kazasında yaşamını yitirmişti" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!