Tatil dönüşü aracınıza check-up yaptırın

Güncelleme Tarihi:

Tatil dönüşü aracınıza check-up yaptırın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 16:12

Yaz tatilini geride bıraktığımız şu günlerde, okulların da açılmasıyla özellikle büyük şehirlerde trafikte yoğunluklar yaşanmaya başladı.Peki yola sorunsuz ve güvenli devam edebilmek, araç arızalarından kaynaklanabilecek kaza riskini en aza indirmek için neler yapmak gerekir?

Haberin Devamı

Aslında cevap çok basit. Aracınıza düzenli olarak yaptıracağınız bakımlar ve kontrollerle kaza riskini en aza indirebilir, bakımı yapılmamış veya zamanında değişmemiş parçaların ileride daha büyük masraf çıkarmasını önleyebilirsiniz. Euromaster uzmanları, yaz aylarında araçla yapılan uzun seyahatlerden sonraü, kışa girmeden önce araç bakımının önemi konusunda sürücüleri uyarıyor: Tatil dönüşünde aracınıza ücretsiz 11 Nokta Kontrolü yaptırmayı unutmayın! 

11 NOKTA KONTROLÜ NEDİR?

11 Nokta Kontrolü, Euromaster Servis Noktaları'nda ücretsiz sunulan bir check-up sistemidir. Bu hizmet kapsamında lastikler, farlar, silecekler, egzoz, fren sistemi, fren hidroliği, akü, sıvılar, klima, amortisör ve ön düzen ayarı olmak üzere aracınızın tam 11 noktası kontrol ediliyor ve bu kontroller için hiçbir ücret talep edilmiyor. 

Haberin Devamı

bu hizmetten yararlanmak isteyen sürücüler, Euromaster' ın internet sitesinden kendilerine en yakın Euromaster servis noktası bilgilerine ulaşabiliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!