Tatil bitti

Dokuz günlük bayram tatilinde İstanbul’dan göç edenler dönüşte, arkadaşım Cenker Tezel’in objektifine takıldı.

Atatürk Havalimanı’nda iç ve dış hatları kullanarak İstanbul’a dönen ünlü isimler, iyi bir tatil yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Güler Sabancı

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Paris’te geçirdiği tatilden cumartesi akşamı dönerek pazartesi başlayacak yoğun işleri öncesi pazar günü dinlenme fırsatı yakaladı.

Esra Dinçkök

Akkök İnşaat ve Akmerkez’in velihattı Raif Dinçkök ile evli olan Esra Dinçkök, tatil sonrası kucağında uyuyan oğlunu hızla evine götürmeye çalıştı.

Mehmet Dereli, Şebnem Dereli, Kerim Dereli

Valiz aradı

Tatillerini Göcek’te geçiren Mehmet-Şebnem Dereli ve küçük oğulları Kerim, iç hatlarda objektiflerimize takıldı. Oğlu Kerim Dereli ile havalimanından çıkan Şebnem Dereli, kayıp olan valizini bir saate yakın bekleyen eşi Mehmet Dereli’den önce limandan ayrıldı.

Tarık Akan

Bodrum Akyarlar’daki yazlığında yazın son günlerini yaşayan Tarık Akan, bol bol sörf yaptığı söyledi. Akan, kendisini çeken gazetecilere "Hayırdır, neden buradasınız" dedi...

Beyaz tercihi

Sevgilisi Sanem Kardıçalı ile Bodrum tatili sonrası istanbul havalimanında görüntülenen Ralf Tezman, sevgilisi ile bir örnek giyindi. Yaz aylarına uygun beyaz renk tercihleri ile dikkat çeken çift, pazar gününü istanbul’da geçirdi.

Selim-Burçak Sayılgan

Bursa Kervansaray otellerinin sahipleri Selim ve Burçak Sayılgan, Bodrum tatilini birlikte geçirdikleri Ralf Tezman ve Sanem Kardıçalı ile İstanbul’a döndü.

Fatoş, Ertuğrul ve Emine Hataylı

Fatoş-Ertuğrul Hataylı ve kızları Emine, Barcelona tatili dönüşü sonrası dış hatlar terminalinde görüntülendi. Hataylı ailesi yakın dostlarına hediye almayı ihmal etmedi.

Seval

Birinci


Sexy-S adlı kreasyonunu Su Ada’da gerçekleştirilen bir defile ile tanıtan modacı Seval Birinci, bayram tatilini Göcek’te geçirdi. Yakın dostları ile Göcek ve Ölüdeniz’i içine alan bir Mavi Tur’a çıkan Birinci, istanbul gecelerinde de sık sık müdavimi olduğu Bebek Lucca Bar’da vakit geçiriyor.

Türker İnanoğlu-Gülşen Bubikoğlu

Gülşen Bubikoğlu ve Türker İnanoğlu, Antalya tatili dönüşü sonrası iç hatlar çıkışı görüntülendi. Ünlü çift, iyi bir tatil geçirdiklerini söyledi.

Mine Narin

Dış hatları kullanarak yurda dönen Mine Narin, havalimanında kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. Narin, İtalya tatili sonrası geldiği İstanbul’da gazetecilerle sorun yaşamanın tatilinin havasını kaçırdığını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları