Tat Makarna’ya Marka Ödülü

Güncelleme Tarihi:

Tat Makarna’ya Marka Ödülü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 13:41

TAT MAKARNA, MARKETİNG TÜRKİYE’NİN, AKADEMETRE ARAŞTIRMA VE STRATEJİK PLANLAMA ŞİRKETİYLE BİRLİKTE YAPTIĞI ANKETTE, ’GAZİANTEP’İN İTİBARI VE MARKA DEĞERİ EN YÜKSEK MARKALARI’ KATEGORİSİNDE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ.

Tat Makarna, Marketing Türkiye’nin, Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama şirketiyle birlikte yaptığı ankette, ’Gaziantep’in İtibarı ve Marka Değeri En Yüksek Markaları’ kategorisinde ödüle layık görüldü.
Marketing Türkiye’nin ’Kurumsallaşma, İnovasyon ve Teknolojiyle Gaziantep Yarına Hazırlanıyor’ konulu İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) , Gaziantep Divan Otel’de gerçekleştirildi. Gaziantepli sanayici ve iş adamlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen zirvede, globalleşen dünyada inovasyonun önemine işaret edilerek, dünyada gerçekleştirilen inavosyon örnekleri hakkında çeşitli bilgiler verildi. Zirve sonunda Marketing Türkiye’nin, Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama şirketiyle birlikte yürüttüğü, 10 temel kritere göre belirlenen ‘Gaziantep İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması” ile “Gaziantep’e Değer Katan Markalar” anket çalışmasının sonuçları açıklandı. Halkın ve şehrin önde gelen kanaat önderlerinin oylarıyla belirlenen anket sonucunda, çeşitli kurum ve kuruluşlara ödül verildi. TAT Makarna, ’Gaziantep’in Marka Değeri ve İtibarı En Yüksek Markası’’ kategorisinde ödüle layık görülen markalar arasında yer aldı. TAT Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Selami Memiş, marka ödülünü, GSO Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun elinden aldı. Gaziantepliler tarafından böylesine önemli bir ödüle layık görülmekten büyük gurur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Memiş, kaliteden ödün vermeden, hep daha iyisini hedefleyerek çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini söyledi. Memiş, ayrıca TAT Makarnaya üstün çaba ve gayretleriyle ‘Gaziantep’in Markası’ ödülünü kazandıran tüm işletme çalışan ve yöneticilerini de kutladı. Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Marketin Management Institute Türkiye Başkanı Günseli Özen Ocakoğlu ise ödül töreninde yaptığı konuşmada, TAT Makarnaya Gaziantep’in kalkınmasına ve ekonomisine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!