Taş'tan Expo alanına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Taştan Expo alanına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2018 11:39

Taş'tan Expo alanına ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve yönetim kurulu üyeleri, EXPO 2016 Antalya sergi alanını ziyaret etti.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Özen, alanda yapılan çalışmalarla ilgili Taş ve ekibine bilgi aktardı. Özen, 1 Haziran itibariyle il müdürlüğüne devredilen EXPO 2016 Antalya sergi alanını ilk açıldığı ışıl ışıl zamanlarına döndürmek için Expo personeli ve İl Müdürlüğü personeliyle birlikte çalıştıklarını aktardı. Expo alanına girişlerin ücretsiz olmasına karar verdiklerini belirten Özen, “Expo alanını vatandaşlarımıza, Ramazan Bayramının birinci gününden itibaren ücretsiz hale getirdik. Amacımız, vatandaşlarımızın ülkemizin ilk ve tek Exposunu ziyaret ederek ona sahip çıkmasıydı. Bayramın ilk gününden itibaren büyük bir ilgi görmesi bizleri mutlu etti" dedi.
Taş ve ekibi alanı ziyaret ettikten sonra üyeleriyle birlikte Expo'da toplantı gerçekleştirdi. Taş, İl Müdürü Mustafa Özen'e yapılan çalışmalar ile ilgili teşekkür ederek alandan ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!