Taşova'da "Hoş Geldin Hayat" Projesi tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Taşovada Hoş Geldin Hayat Projesi tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 17:43

Haberin Devamı

AMASYA(AA) - Taşova YİBO Kulübü tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Hoş Geldin Hayat" Projesi, düzenlenen programla tanıtıldı.

Taşova Öğretmenevi'nde düzenlenen tanıtım toplantısına Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Emniyet Müdürü İlhan Sönmez, Taşova YİBO Kulübü Başkanı Ömer Sayar, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Sayar, burada yaptığı konuşmada, proje ile çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönelmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Madde bağımlılığıyla mücadele konusunda öğrencilere yapacakları bilgilendirme etkinlikleriyle farkındalık yaratacaklarını anlatan Sayar, "Taşova ilçe sınırları içerisinde ve köylerinde yaşayan, 10-18 yaş aralığında bulunan, sosyal uyum sıkıntısı çeken çocuklarımızın yaşam standartlarını iyileştirmek, toplumla bütünleştirmek istiyoruz. Madde bağımlılığının zararları hakkında çocuklarımızı bilinçlendirmek için çeşitli etkinlikler yapacağız, onları spora yönlendireceğiz. Çocuk ve gençlerin spor faaliyetlerine katılımın artırılmasıyla sporda etik değerlerin koruyarak şiddetin önüne geçmek, projemizin amaçlarını oluşturmaktadır" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!