Taşkesenligil'den Şampiyon Zeynep'e altın

Güncelleme Tarihi:

Taşkesenligilden Şampiyon Zeynepe altın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 12:37

Taşkesenligil'den Şampiyon Zeynep'e altın

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)- Eskişehir'de yapılan Görme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonasında 57 kiloda  altın madalya kazanan Erzurum Gençliksporlu Zeynep Çelik'i Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de altınla ödüllendirdi.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından 18-19 Şubat günleri Eskişehir'de yapılan Görme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonasında tatamiye çıkan Erzurum Gençliksporlu Zeynep Çelik, 57 kiloda tüm rakiplerini yendi ve Türkiye şampiyonu olmanın gururunu yaşadı. Türkiye şampiyonası sonrası Erzurum'a gelen Milli judocu Zeynep Çelik, Erzurum Gençlikspor Kulübü Başkanı Güngör Şenses ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti. 
Yedinci kez Türkiye şampiyonu olan Zeynep Çelik, Eskişehir'deki Türkiye Şampiyonası'na antrenör Burhan Yolcu yönetiminde sıkı bir şekilde çalışarak hazırlandığını bildirdi. "Hedefim Avrupa Şampiyonu olmak" diyen Çelik'e kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, başarılı sporcuyu Cumhuriyet altını hediye etti. Taşkesenligil, "Zeynep, Mayıs ayında Avrupa Şampiyonasında ülkemiz adına tatamiye çıkacak. İnanıyorum ki, bayrağımızı göndere çektirerek, İstiklal Marşımızı okutacak" diye konuştu.
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!