Taşdelen, hemşerileri ile iftar sofrasında

Güncelleme Tarihi:

Taşdelen, hemşerileri ile iftar sofrasında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 12:14

Taşdelen, hemşerileri ile iftar sofrasında

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediye Başkanı Alper Taşdelen hemşerileri ile bir araya geldi. Taşdelen, “Bir Elazığlı olarak memleketimi en güzel şekilde temsil etme gayretindeyim" dedi.  
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen hemşerileri ile iftarda buluştu. Elazığ Kültür Derneği tarafından düzenlenen iftar programında hemşerileri ile bir araya gelen Taşdelen, “Bir Elazığlı olarak memleketimi en güzel şekilde temsil etme gayretindeyim. Bu güzel günde tuttuğunuz oruçlar, ettiğiniz dualar kabul olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi.
İftar programında hemşerilerine seslenen Taşdelen, Elazığ'ı temsil eden yatırımlar yapmanın onurunu yaşadığını söyleyerek, “Çok park, çok tesis açtık ama bunlardan ikisi ile gurur duyuyorum. Bunlardan biri Elazığ dışında ilk kez Elazığ'ı temsil eden Çayda Çıra Parkı. Parkımızın içinde yöremizin halk oyunu Çayda Çıra'yı tasvir eden anıt da yer alıyor. 62 metre yüksekliğinde 56 metrekare büyüklüğündeki Türk Bayrağımız da Ankara'nın en yüksek noktasında dalgalanıyor" diye konuştu.
Gakgoşlar diyarı Elazığ'ın önemli bir antik kent olma özelliği taşıyan Harput adına da bir park açtıklarını vurgulayan Taşdelen, “Kar mı yağmış şu Harput'un başına. Kurban olayım toprağına taşına diyerek de Harput Parkımızı açtık. Bir Elazığlı olarak, memleketimi en güzel şekilde temsil etme gayretindeyim. Elazığ Kültür Derneği ve Vakfına da her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum, herkese hayırlı Ramazanlar" dedi.
Elazığ Kültür Derneği tarafından Karayolları Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda milletvekili ve bürokratın yanı sıra Ankara'da yaşayan Elazığlılar katıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!