Taş: En az 9 vekilimizi meclise göndermek istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Taş: En az 9 vekilimizi meclise göndermek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 10:53

Taş: En az 9 vekilimizi meclise göndermek istiyoruz

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, "Bu seçimde 16 milletvekilinden en az 9 vekilimizi meclise göndermek istiyoruz" dedi.
Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Korkuteli'ni ziyaret etti. Başkan Taş, İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karakaş, ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleriyle ilçe koordinatörlerinin de katıldığı bir toplantı yaptı. Burada konuşan İl Başkanı Taş, Türkiye'nin neden başkanlık sistemine geçtiğini anlattı.
İl Başkanı Taş, "20 Mayıs'ta milletvekili adaylarımız açıklandı. Hepsi birbirinden değerli. Bu dönem 3 bayan milletvekili adayımız var. Bunların 2'si seçilebilecek yerlerde. Antalya'da partilere baktığımız zaman en iyi liste bizim partimizde. Kamuoyu araştırmaları partimizin lehine olumlu. Antalya'da bir anket çalışması yaptırıyorum onun sonucu hafta sonuna yetişecek. Adaylara bakıyoruz, adayların hiçbir amacı yok. Hizmet için gelen yok. Hepsi yıkmak için gelmişler. Yani hepsinin amacı yıkmak. Türkiye'de 16 yıldır girdiği her seçimi kazanan Ak Parti milletimizin refahı için neden bu sistemi istiyor iyi bilmemiz gerekiyor. İstikrarlı bir şekilde Ak Parti'miz ile 16 yıldır her alanda büyüyen Türkiye'yi artık daha ileriye taşıyarak şahlandırmamız gerekiyor. İste bu yüzden cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi artık bu sistem bu ülkenin dinamizmine yetmiyor" dedi.
İl Başkanı Taş, "Birlikte çalışarak çok güçlü şekilde Antalya'dan yüzde 50'yi geçmek suretiyle güçlü bir destek vereceğiz. Biz bu seçimde 16 milletvekilinden en az 9 vekilimizi meclise göndermek istiyoruz. Geçen dönemde 14 milletvekili çıkaran Antalya'mızda 7 milletvekili çıkaran Ak Parti, 16 milletvekili çıkaran Antalya'mızda 8 milletvekili çıkaracağız. Bir de kontenjan olmak üzere toplam 9 milletvekilini meclise göndereceğiz. Burada önemli olan cumhurbaşkanlığında yüzde 50 oy oranını geçmek olacak. Türkiye genelinde yüzde 50'yi geçtiğimizde başarılı olacağız" diye konuştu.
Toplantının ardından Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve beraberindeki heyet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek için bağışta bulundu. Sonrasında Başkan Taş ve beraberindekiler Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'ın da katılımıyla esnaf ziyareti yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!