Tarzınıza göre saç modelleri

Güncelleme Tarihi:

Tarzınıza göre saç modelleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 01:19

Özel davetlerde hepimiz saçlarımız için kuaföre gideriz. Ancak kuaföre gitmeden kendimiz de tarzımıza göre saç modelini yapabiliriz...

Haberin Devamı

Asi kız

Kıvırcık saçlıysanız, hacimli bir fön çekin. Saçlarınızın parlak durması için fön bitiminde bir serum da kullanabilirsiniz. Düz saçlıysanız, yıkadıktan sonra saç diplerine hacim verici bir köpük sıkıp, kurutmanız yeterli olacaktır.

Tarzınıza göre saç modelleri


Su perisi

Saçlarınız düzse, hepsine maşa yaptıktan sonra, tarakla saçlarınızı diplere doğru tiftince, resimde gördüğünüz şekil ortaya çıkacaktır. Saçlarınız kıvırcıksa, yıkayıp krepe yapmanız bile yeterli olur. Tabii her iki saçın da iyi bir saç spreyine ihtiyacı olacak.

Tarzınıza göre saç modelleri


Gotik etki

Saçlarınız kıvırcıksa, nemliyken biraz buklelerini belirginleştirecek bir şekillendirici sürdükten sonra saçınızı ayırıp, ayırdığınız tarafı kulak arkasından tel toka ile tutturun. Saçlarınız düzse de, fazla diplerden başlamamak koşuluyla maşa ile bukleler verdikten sonra aynı işlemi tekrarlayın.

Haberin Devamı

Tarzınıza göre saç modelleri


Egzotik


Saçlarınızı düz fönledikten sonra kulak hizasına kadar iri bigudilerle sarıp hareketlilik sağlayın. Toka ile tutturabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!