Tarsus'un küçük yazarlarından kitap

Güncelleme Tarihi:

Tarsusun küçük yazarlarından kitap
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 11:19

Tarsus'un küçük yazarlarından kitap

Haberin Devamı

MERSİN’in Tarsus İlçesi'nde Kaymakam Yüksel Ünal himayesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bolatlı İlk ve Ortaokul işbirliğiyle yürütülen ‘Her Okulun Bir Kitabı Olmalı’ projesi kapsamında öğrencilerin yazdığı 'Küçük Yazarlar Büyük Hayaller’ kitabının basımı tamamlanarak piyasaya çıktı.
Kaymakam Yüksel Ünal’ın geçtiğimiz nisan ayında Bolatlı Okul Kütüphanesi’nin açılışı nedeni ile yaptığı ziyarette, öğrencilere verdiği müjde doğrultusunda çalışma başlatıldı. 60 öğrencinin öykü, şiir, deneme ve resimlerinden oluşan kitap bin adet basılarak okurların beğenisine sunuldu. Öğrencileri temsilen seçilen 5 küçük yazar Şehit Cemre Salih Gözen İlkokulu’nda yapılan yılsonu etkinliğine katılarak imzaladıkları kitabı Kaymakam Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kalaycı ve diğer misafirlere hediye etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kalaycı, projeyi önümüzdeki yıllarda geliştirilerek yaygınlaştırılmasını planladıklarını belirterek, bunun ilçe, hatta il genelinde bir örnek çalışma teşkil etmesini hedeflediklerini söyledi.

Tolunay DUMAN / TARSUS(Mersin), (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!