Tarsus'ta bayram hazırlıkları tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Tarsusta bayram hazırlıkları tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2018 11:27

Tarsus'ta bayram hazırlıkları tamamlandı

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Kurban Bayramı hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.
Başkan Can, Tarsusluların 9 günlük bayram tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri için yapılan çalışmalardan söz etti. Kurbanlık satış ve kesim yerlerinin belirlendiğini dile getiren Can, "Vatandaşlarımız kesim noktalarımızda ücretsiz olarak kurban kesimi yaptırabilecek. Ekiplerimiz her konuda denetimlerine devam ediyor. Belirlediğimiz kilo fiyatlar ve alanlar haricinde satış yapılmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi.
Kurbanlık koyun kilogram fiyatının 21, keçinin 20, büyükbaş hayvanın ise 20 TL'ye sabitlendiğini diğini anımsatan Can, "Satışlar; Fevziçakmak mahallesi Kuva-i Milliye Parkı arkası, Bağlar mahallesi İMKB Okulu yanı, Şehitler Tepesi Yüzbaşı Yaşar Caddesi üzeri, Hürriyet mahallesi Hürriyet Evleri arkası ve Kavaklı mahallesi Cem Evi Civarı Hayvan Pazarı'nda yapılacak. Kurbanlar ise belediye mezbahanesi, Bağlar mahallesi Mavi Bulvar üzeri belediye dershanesi yanında ve Şehitishak mahallesi Turkuaz Kapalı Semt Pazarı arkasında gerçekleşecek" ifadesini kullandı. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!