Tarsuslu sporseverler final için Ankara’ya akın edecek

Güncelleme Tarihi:

Tarsuslu sporseverler final için Ankara’ya akın edecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2018 14:23

Tarsuslu sporseverler final için Ankara’ya akın edecek

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/ TARSUS(Mersin), (DHA) – TÜRKİYE Futbol Federasyonu Spor Toto 3’ncü Lig 3’ncü grup ikincisi olarak Play-Off maçlarını oynamaya hak kazanan ve eşleştiği Elaziz Beledispor’u her iki maçta da yenerek final oynamaya hak kazanan Tarsus İdmanyurdu, finalde Denizli ekibi Kızılcabölük Spor ile Ankara’da karşılaşacak.
Tarsus İdmanyurdu ile Denizli ekibi Kızılcabölük Spor arasında gerçekleşecek olan Play-off final maçı 23 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00'da  Ankara’da Osmanlı Stadı’nda oynanacak. Maça, Tarsus’tan binlerce taraftarın gitmesi beklenirken, kulüp yönetimi taraftarları bir sorun yaşanmadan Ankara’ya ulaşması için çalışmalarını sürdürüyor. Taraftarları Ankara’ya taşımak için ilk etapta 30 otobüs hazırlanırken, talebin artması halinde yeni otobüslerin takviye edileceği bildirildi. Çok sayıda taraftarında kendi özel araçlarıyla Ankara’ya giderek tribünlerdeki yerini alıp takımlarına destek olacağı bekleniyor.
Taraftarlar kulüp yönetimi ile birlikte hareket ederek Ankara da final maçı öncesinde listeler hazırlayıp gidiş ve dönüşün düzenli bir şekilde organize edilmesi için çalışmalar yürütürken, Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Ömer Kurnaz da taraftarlara yeterli miktarda kumanya ve su hazırlattı.
Artık zorlu sezonun finaline geldiklerini belirten Kulüp Başkanı Önder Ege, "Zorlu sezonun ardından Play-Off maçlarının finaline geldik. Final maçımız öncesinde yaptığımız organizasyona destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a Emekliler Derneğimizin Başkanı Ömer Kurnaz ve yönetimine ve takıma destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ankara’ya akın ederek takımızı 90 dakika boyunca destekleyecek olan taraftarlarımızın da katkısı ile Kızılcabölük’ü de yenerek hak ettiğimiz 2’nci lige yükselmek istiyoruz. Bu zorlu maçta binlerce Tarsuslu’nun bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum" dedi.
Bu arada, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus İdman Yurdu’nun şampiyon olması için spor seferberlik başlattı. 30 otobüs, yaklaşık 5 bin adet bayrak ve forma hazırlatan Belediye Başkanı Şevket Can, final maçında gülen taraf olacaklarını söyledi.
Kritik maç öncesi adeta seferberlik başlattıklarını ifade eden Başkan Can, "Final maçı için bütün hazırlıklar tamam. Tarsus tek yürek oldu, hedefe kilitlendi. 2’nci lig için çarpıyor kalbimiz. Tabi ki final heyecanı atmosferi zordur. Konsantrasyonumuzu bozmadan disiplinli bir şekilde kendimiz gibi oynarsak inşallah hedefimize varacağız. Takımımızın yanında tek yürek Ankara’da olacağız. Takımımıza destek vermek üzere gidecek taraftarlarımız için 30 otobüs ayarladık. İnşallah çok arzuladığımız 2’nci lig vizesini almış olarak şehrimize döneceğiz. Bütün hemşerilerimizi Ankara’daki bu hayati maçta takımımızın yanında olmaya çağırıyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!