Tarsus’a 5 Yaşam Boyu Spor Merkezi

Güncelleme Tarihi:

Tarsus’a 5 Yaşam Boyu Spor Merkezi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 12:33

Tarsus’a 5 Yaşam Boyu Spor Merkezi

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Tarsus İlçesinde belediye tarafından yapımı tamamlanan 5 adet Yaşam Boyu Spor Merkezi önümüzdeki günlerde vatandaşın hizmetine sunulacak.
Yapımı tamamlanan Kavaklı Mahallesi Spor Merkezi, Şehitler Parkı Yaşam Boyu Spor Merkezi, Fatih Mahallesi Yaşam Boyu Spor Merkezi, Yeşil Mahalle Yaşam Boyu Spor Merkezi, Cumhuriyet Mahallesi Yaşam Boyu Spor Merkezi açılış için gün bekliyor.
Göreve geldikleri günden itibaren 24 açılış gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, "Göreve geldiğimiz günden bu güne her bölgenin ihtiyacına göre hizmet yapıyoruz. Mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda bu yaşam boyu spor merkezlerini yaptırdık. Biz, elimizdeki her türlü imkanı Tarsus’ta yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat, daha temiz ve güvenli bir şehirde yaşayabilmesi adına seferber ediyoruz.  Yaşadığımız çevre ve mekanları güzelleştirmek, gelecek nesillere yaşanabilir, estetik, geçmiş kültürünü koruyan ve yaşatan bir kent bırakmak Tarsus Belediyesi olarak en temel görevimizdir. Bu bilinç içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!