Tarsus Belediyesi'nden imar kararları

Güncelleme Tarihi:

Tarsus Belediyesinden imar kararları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2017 17:46

Tarsus Belediyesi'nden imar kararları

Haberin Devamı

MERSİN'in Tarsus İlçe Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında toplandı.
Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Kemalpaşa Mahallesi'ndeki 3'üncü derece arkeolojik sit alanına yönelik '1/bin ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı' oy birliğiyle kabul edildi. Tarsus İlave Revizyon İmar Planı Yapımı Danışmanlık Hizmet Alımı işi kapsamındaki '1/bin ölçekli Uygulama İmar Planı'na askı sürecinde yapılan itirazların değerlendirmesi de meclisten oy birliğiyle geçti. Ayrıca Ağrı’da terörle mücadelede gazi olan Tarsuslu asker Etem Karaoğlan’a 10 bin TL nakdi yardım verilmesine karar verildi.
BELEDİYEDEN YAZ ETKİNLİKLERİ
Başkan Can, yaptığı konuşmada yaz mevsiminde düzenlencek etkinlikler hakkında şu bilgileri verdi:
''Belediye olarak Yaz Şenlikleri programları düzenleyeceğiz. 5 Temmuz günü Kırklarsırtı Mahallesi'nde Orhan Hakalmaz ve Kadir Somer konseri, 12 Temmuz günü Ferahim Şalvuz Mahallesi’nde Ahmet Şafak, Akın Çökel konseri, 14 Temmuz’da Aliefendioğlu Mahallesi'nde Köy Şenliği, 19 Temmuz Yeşil Mahalle’de Özlem Özdil ve Ali Taşoğlu konserini gerçekleştireceğiz. Ağustos ayında da Açıkhava Sineması, Kırkkaşık Sanat Festivalleri gibi etkinlikleri yapmayı düşünüyoruz'' dedi.
21 köy okuluyla ilgili ihale çalışmalarının sürdüğünü hatırlatan Can, 5 adet sosyal yaşam merkeziyle ilgili çalışmaların da sona geldiğini kaydetti. 

Tolunay DUMAN/TARSUS,(MERSİN), (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!