Tarsus Belediyesi'nden 8 Mart'ta güzellik yarışması

Güncelleme Tarihi:

Tarsus Belediyesinden 8 Martta güzellik yarışması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 15:29

Şaşkına çeviren yarışma... Tüm dünyada yıllardır Emekçi Kadınlar Günü olarak anılan ve eşitsizliğe karşı kadınların taleplerinin dile getirildiği 8 Mart gününde Tarsus Belediyesi güzellik yarışması düzenliyor. Belediyenin sitesinden yarışmanın afişi yayınlandı. Afişte ise Victoria Secret modeli olarak tanınan manken Barbara Palvin'in fotoğrafının kullanıldığı görüldü.

Haberin Devamı

Belediyenin internet sitesinde yarışmanın duyurusu ve afişi yer aldı. MHP'li Belediye Başkanı Şevket Can'ın açıklamaları ve yarışmanın duyurusu belediyenin sitesinde şu şekilde yer aldı:

"Göreve geldikleri günden bu güne kadar sosyal ve kültürel aktivitelere önem verdiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de farklı bir şekilde kutlayacaklarını ifade etti.
Bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün dolu dolu kutlanacağını, yapılacak etkinlikler kapsamında bir de güzellik yarışması yapılacağını açıklayan Başkan Can, Tarsus’ta ikamet eden 18-25 yaş arası bayanların katılabileceği yarışma için katılımcıların ikametgah belgesi, nüfus cüzdanı ve 2 adet fotoğraf ile Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen başvuru yapmaları gerektiğini belirtti.
Başkan Can, 01 Mart 2017 Çarşamba günü son bulacak başvuruların ardından yapılacak yarışmada dereceye girenlere ödülleri 8 Mart 2017 Çarşamba günü 75. Yıl Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da yapılacak törende takdim edileceğini, dereceye girenlerden birinciye 5.000 TL, ikinciye 2.500 TL ve üçüncüye 1.000 TL para ödülü verileceğini kaydetti."

Haberin Devamı

Tarsus Belediyesinden 8 Martta güzellik yarışması



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!