Tarsus bayrama hazır

Güncelleme Tarihi:

Tarsus bayrama hazır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 14:41

Tarsus bayrama hazır

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Şevket Can,  Ramazan bayramı için bütün hazırlıkların tamamladığını söyledi.
Vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için yerel yönetim olarak hazırlıklarını bittiğini belirten Başkan Şevket Can, "2018 Ramazan Bayramı öncesi tüm tedbirlerimizi aldık. Özellikle şeker ve gıda kontrollerimizi sıklaştırdık. Halkımıza bozuk ve kullanım süresi dolmuş gıda maddeleri satılmaması ve yedirilmemesi için işyerlerine gerekli denetimler yapıyoruz. Belediye birimlerimiz bayram süresince çalışacak nöbetçi listelerini oluşturdular. Görevli personellerimiz bayram öncesi ve bayram süresince vatandaşların bayramı rahat ve güvenli geçirmeleri için çalışacaktır. Tarsuslu vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını şimdiden kutluyor, huzur ve sağlık temenni ediyorum" dedi.
Başkan Can, hizmet birimlerinin bayram tatili süresince açık ve halkın hizmetinde olacağını, yaşanabilecek her hangi bir olumsuzlukta Alo 153 Zabıta Şikayetler, 185 su arıza, itfaiye 110 numaralı telefonları arayabileceklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!