Tarla yüzünden canından oldu

Güncelleme Tarihi:

Tarla yüzünden canından oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 14:52

İZMİR’in Ödemiş İlçesi’nde çiftçilik yapan 53 yaşındaki Ali Yılmaz, önceki gün 10 yıldır küs olduğu ağabeyi Sabri Yılmaz ile babalarından kalan arazinin satışı konusunda tartıştı.

Haberin Devamı

Tartışmanın ardından annesinin evine giden Ali Yılmaz, gündüz yaşanan tartışmayı hazmedemedi. Gece yarısından sonra 03.00 sıralarında aldığı alkolün de etkisiyle annesi Leyla Yılmaz ve eşi Ayşe Yılmaz'ın engel olmak istemelerine rağmen konuşmak için ağabeyinin 300 metre uzaklıktaki evine gitti.

KARNINDAN YARALADI

Kapıya açan ağabeyi Sabri Yılmaz ile aralarında yine tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Sabri Yılmaz, ayakkabılığın üzerinde duran ekmek bıçağını alıp, kardeşini karnından yaraladı. Kanlar içinde kalan Ali Yılmaz, güçlükle yakındaki evine gitti.

KARDEŞİNİ MERAK ETTİ

Merak eden ağabeyi, peşinden gittiğinde kardeşini tuvalette yerde hareketsiz bulup, annesinin evine gitmesi için dışarı çıkardı. Ali Yılmaz, Ulus Meydanı'na geldiğinde yardım istediği bir kişi tarafından Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Ali Yılmaz, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmek istenirken, Bayındır yakınlarında ambulansta yaşamını yitirdi. Jandarma olayın ardından İzmir'e giden Sabri Yılmaz'a telefonla ulaştı. Yılmaz, Ödemiş Jandarma Komutanlığı'na gelerek teslim oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!