Tarkan'ın evliliği hakkında şoke eden açıklama

Güncelleme Tarihi:

Tarkanın evliliği hakkında şoke eden açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 16:10

Kanal D'de yayınlanan magazin programı Renkli Sayfalar’a konuk olan Bilal Özcan, Megastar Tarkan'ın evliliği hakkında bomba gibi bir iddiada bulundu. Özcan:” Planlanmış bir mantık evliliği.” dedi.

Haberin Devamı

Yıllardır dünya evine girmesi beklenen Megastar Tarkan, sonunda evlenmeye karar verdi. Evlilik için gün sayan Tarkan, Pınar Dilek ile nikah masasına oturmayı bekliyor. Megastar'ın evliliği ve müstakbel eşi ile ilgili ortaya atılan ve Tarkan'ı isyan ettiren iddialara bir yenisi daha eklendi.

Gazeteci Bilal Özcan, dün Kanal D ekranlarının sevilen magazin programı Renkli Sayfalar'ın canlı yayın konuğuydu.

Tarkan neden evlenemez?

 

Programın sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt Bilal Özcan'a “Tarkan evlenir mi?” sorusunu yönelttiler. Özcan, bu soruya bomba cevaplar verdi.

Bilal Özcan: “Evlensin ama bence o işin arkasında başka şeyler var. Tarkan gibi peşinde güzellik kraliçeleri koşan bir insan, şimdi kusura bakmasın Almanya'daki arkadaşımız ama yani göz nizam var. Bence burada Tarkan evlen de bir çocuğun olsun mürüvvetini görelim baskısından dolayıdır. dedi.” Sözlerine devam eden Özcan, “Tarkan çok profesyonel, bu iş de profesyonelce bir iş. Bence karı koca ilişkisi de görmeyeceğiz bu evlilikte.” dedi. Tarkan'ın evliliğinin planlanmış bir mantık evliliği olduğunu düşünen Bilal Özcan'ın Tarkan'ın evliliği hakkındaki bu sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!