Tarkan imaj top 10

Güncelleme Tarihi:

Tarkan imaj top 10
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2017 15:44

Hafta sonu yer gök Tarkan’dı. Yeni albümü “10”la gündemde olan şarkıcıyı Magazin Konseyi önce “gelmiş geçmiş tüm imajlarıyla” birlikte ele aldı.

Haberin Devamı

Hafta sonu yer gök Tarkan’dı. Yeni albümü “10”la gündemde olan şarkıcıyı Magazin Konseyi önce “gelmiş geçmiş tüm imajlarıyla” birlikte ele aldı.Düşünün, sarı siyah ekose pantolonuyla “Kıl Oldum Abi”yi söylediği günden bu yana çok farklı imajlara büründü Tarkan. Konsey de tüm o imajlara göz attı ve bir sıralama yaptı. İşte Tarkan imaj top 10!

Tarkan imaj top 10

1- UZUN SAÇLI

Omza kadar uzatılmış saçlar, ince bir bıyık, çok az kirli sakal. “Hüp” klibiyle beraber zirve yapan bu imajı Konsey en iyi Tarkan imajı seçti.

Tarkan imaj top 10

Haberin Devamı


2 - KIL OLDUM ABİ!

Şu an görünce komik duruyor olabilir ama Tarkan’ı ilk tanıdığımız/sevdiğimiz imaj bu. Toy ve sempatik. O yüzden kredisi bol.

Tarkan imaj top 10

 

3 - METROSEKSÜEL

Parlak bir takım elbise, kısacık saçlar ve bakımlı bir kirli sakal. Bir dönem herkesin etkilendiği “metroseksüel”; yani bakımlı, şık erkek akımından Tarkan da etkilenmişti. Konsey “Vay Anam Vay” şarkısıyla ortaya çıkan bu imajı üçüncü sıraya yerleştirdi.

Tarkan imaj top 10

 

4 - SON HALİ

Tarkan’ın geçen yıl verdiği Harbiye konserlerinde çekilmiş bu fotoğrafındaki kıyafet ve duruşunu, yani yeni dönemini dördüncü sırayla taçlandırdı Konsey.

Tarkan imaj top 10

 

5 - JAMES BOND VE JUSTIN KARIŞIMI

Biraz James Bond, biraz Justin Timberlake etkisi... Tarkan’ın “Öp” klibiyle beraber gördüğümüz bu versiyonu da en çok beğenilenler arasında.

Tarkan imaj top 10

 

Haberin Devamı

6 - KUZU KUZU BİR AĞIR ABİ

İspanyol paça bol işlemeli pantolon, neredeyse göbeğe kadar açık bırakılmış Çingene tarzı gömlek, yapıştırılmış uzun saçlar ve ayrıca “Kuzu Kuzu” klibinde kullanılan ziller. Tarkan’ın sempatik (ve göbek atan) bir ağır adam imajına büründüğü bu dönem görüntüsü ünlü modacı kız kardeşler Ece ve Ayşe Ege’nin markası Dice Kayek eseriydi.

Tarkan imaj top 10

 

7 -  BOHEM SEKSAPEL

Yine seksapel ama bu kez fazlasıyla bohem, etnik çizgilerde bir seksapel. Konsey Tarkan’ın bu imajını fazla sevmedi ve listenin sonlarına attı.

Tarkan imaj top 10

 

8 - DUDU DUDU BİR ZORLAMA

Haberin Devamı

Üzerine fazla uğraşılmış bir imaj. Hele hele o saçlar! Onur Baştürk diyor ki, “Çok zorlamaydı”.

Tarkan imaj top 10

 

9 - ASKERLİK SONRASI COŞMASI

Cengiz Semercioğlu bu imaj için, “Kantarın topuzunun kaçtığı dönem, askerlik yıllarının şoku” diyor. Ömür Gedik ise; “En sevmediğim Tarkan fotoğrafı bu, görmemiş olayım”.

Tarkan imaj top 10

 

10 - KUŞ YUVASI SAÇI 

Melike Karakartal “Bu kadar ‘yapma’ saçı sadece Tarkan’a değil, hiçbir erkeğe yakıştıramıyorum” diyor. Onur Baştürk de aynı kanıda: “Gelmiş geçmiş en kötü Tarkan imajı, nokta!”

Tarkan imaj top 10

 

Haberin Devamı

Tarkan albümünün en iyi 3 şarkısı

Konsey elbette sadece Tarkan imaj Top 10’la yetinmedi. Tarkan’ın yeni albümü “10”un en iyi 3 şarkısını da seçti.

Tarkan imaj top 10

Onur BAŞTÜRK:
◊ O Sevişmeler: Ümit Sayın’ın elinden çıkma, pek 90’lar tadında, tam yaz akşamüstü şarkısı.
◊ Ben Senin: “Öp” gibi, nakaratında herkesin hep bir ağızdan “Ben senin, ben senin” diye eşlik edeceği bir şarkı olacak bence. Ve “cemazülevvel” lafını da dile dolayacak.
◊ Kedi Gibi: Tam eski Türkiye, tam eski Tarkan popu. Göbek atmalık, coşmalık, göz süzmelik...

 

Melike KARAKARTAL
◊ Kedi Gibi: 90’lar Tarkan şarkılarının verdiği hissi en yoğun bu şarkı veriyor, en nostaljik Konsey üyesi olarak favorilerimden...
◊ Ben Senin: Muzip bir şarkı. Melodisi ve ritmi hemen insanı yakalıyor.
◊ Biz Çocukken: Çok duygusal, çok gerçek, hislere tercüman...

 

Haberin Devamı

Cengiz SEMERCİOĞLU
◊ Kedi Gibi: Göreceksiniz Açıkhava’da seyircinin en çok eğleneceği şarkı bu olacak...
◊ Beni Çok Sev: Albümdeki en slow şarkı...
◊ Acımasız: Albümde 11. sırada bulunuyor ama yakında bu şarkı patlar.

 

Ömür GEDİK
◊ Çok Ağladım: Sound’una bayıldım, insanın içine dokunan bir şarkı. Ayrılık sonrası uzun yollara düşenlerin yol arkadaşı olur.
◊ Kedi Gibi: Adı yeter. Çekici, kışkırtıcı, erotik, tipik bir Tarkan şarkısı. Bildiğimiz, özlediğimiz Tarkan bu.
◊ Yolla: Tarkan konserlerinin açılış şarkısı olacağı belli. Kıpır kıpır, eğlenceli, tam dans etmelik. 

 

Bu paralar kime göre normal?

Kirası 15 bin lira olan evden 5 bin liralık eve taşınan Asena Atalay için “Zor günler geçiriyor” denildi. Demet Akalın ise 18 milyon liralık evi için “Normal aileler gibi borca girdik” açıklamasını yaptı. Magazin Konseyi bu iki olaydan yola çıkarak “ekonomi magazini” yaptı. Bu paralar kime göre normal, kime göre değil?

Tarkan imaj top 10

 

Ömür GEDİK: Millet asgari ücretle aile geçindirirken bunları konuşmak ayıp belki ama Türkiye’nin çok kazanan futbolcularından birinin eşiyken 15 bin TL’lik evde oturan birinin ayrıldıktan sonra 5 bin TL’lik eve geçmesi ekonomik kriz anlamına gelebilir. Kendi yaşam düzeyi açısından. Demet de kendi standartlarında borca girmiş. Kendisine göre normal belki ama “normal aileler gibi” demeyelim. Normal aile borcu değil bu rakamlar.
Melike

KARAKARTAL:
Türkiye ortalamasına göre düşünecek olursak “zor durumdalar” lafına herhalde herkes güler. Ama yok, Türkiye koşullarına göre değil, herkesin kazancına göre değerlendirme yapalım dersek başka. Herkes kendi kazancına göre bir yaşam standardı belirliyor, herkesin kendi “normali” var. Asena, “futbolcu eşi hayatı” standardına kıyasla ekonomi yapmak durumunda kalmış olabilir. Akalın da “Normal aileler gibi” derken borcun miktarından değil, borçlanma eyleminden bahsediyor. Yoksa elbet kendi kazanç liginde bir borca girmiştir. O da ortalama kazanca sahip bir aileye normal gelecek bir borç değildir.

Cengiz SEMERCİOĞLU:
Fatih Altaylı, “Bazen magazin basınının yaşadığı Türkiye’de yaşamak istiyorum, 5 bin liranın nesi ucuz” diye soruyor... Fatih Altaylı da, Caner Erkin gibi milyonlarca euro kazansa 5 bin lira çok ucuz gelir. Sonuçta Asena da kısa süre öncesine kadar milyonlarca euro kazanan bir futbolcunun eşiydi. Bu yüzden 5 bin lira kira herkes için çok ama Asena için ‘zor günler’ anlamına gelir. Demet Akalın da kredi çekip borca girmiştir, ‘her aile gibi’ demesi bu yüzden... Ödediği taksit ‘her aile gibi’ değildir.

Onur BAŞTÜRK:
“Zor günler geçirmek” ya da “normal aileler gibi borca girmek” cümlelerini bu iki durum için de “normal” bulmuyorum ne yazık ki... 15 bin liralık evden 5 bin liralık eve geçmek zor durum değil. Bu olsa olsa şımarıklık. Demet Akalın ise kendini yanlış ifade etmiş. “Normal aileler” yerine sadece “Borca girdik” deseymiş tamamdı. Çünkü o borç miktarı normal aile borcu değil.

 Konsey’den Sinan Akçıl’a yeni kılıflar: Dışı Ebru içi Otilia

Sinan Akçıl’a bir kız arkadaşı yıllar önce “Senin dışın Ricky Martin için Kadir İnanır” demiş. Konsey de bu benzetmeye katkıda bulundu ve Sinan’a yeni kılıflar biçti! İşte Konsey’in akıl almaz fantezileri...

Tarkan imaj top 10

Cengiz SEMERCİOĞLU: Dışı Justin Bieber, içi Serdar Ortaç... Dışı Doğan görünümlü Şahin, içi Şahin görünümlü Anadol... Dışı kaplan, içi kağıt... Dışı Ebru, içi Otilia... Dışı seni, içi hepimizi yakar...

Onur BAŞTÜRK:
Dışı Kaliforniya, içi Anadolu... Dışı pilates, içi futbol... Dışı sarışın, içi de...

Ömür GEDİK:
Kız arkadaşı Ricky Martin demiş, ben de Türkiye’nin Brad Pitt’i diyeyim. Ama biraz kalp hırsızı olanından. Ben en çok bunu ona söyleyen kız arkadaşı hangisiymiş onu merak ettim.

Melike KARAKARTAL:
Sinan Akçıl’ın karikatürü olsa bunu en iyi The Simpsons’un yaratıcısı Matt Groening çizerdi diyor ve kenara çekiliyorum!



Bu ilişki farklı sonlansa “yol kazası” denmezdi

Deniz Seki, Armağan Çağlayan’a verdiği röportajda Hüsnü Şenlendirici’yle olan aşkı için “Bir yol kazasıydı” dedi. Konsey şunu tartıştı: Eğer o aşk bu şekilde sonlanmasaydı, Deniz yine aynı şekilde düşünür müydü?

Tarkan imaj top 10



Melike KARAKARTAL:
Olmamış bir olay için, hele böyle bir konuda varsayım yapmak hakikaten güç. Ancak Deniz Seki’nin bir “gönül insanı” olduğunu, duygusal yönünü ve kalp sesinin doğrultusunda hareket eden bir kadın olduğunu düşünecek olursak... İyi sonuçlansaydı elbette başka türlü hissedebilir/düşünebilirdi.

Cengiz SEMERCİOĞLU:
Bir ilişki tek taraflı yaşanmaz, ‘keşke’lerle de ne kişisel ne de toplumsal tarihler yeniden yazılır... Hüsnü değil, Hüseyin olsaydı da belki aynı şey, belki de daha kötüsü olacaktı... Neyse ki yola aynı hızla devam ediyor Deniz, ‘yol kazası’na takılıp kalmadan...

Onur BAŞTÜRK:
İstediğimiz kadar geçmişte yaşanan aşkları ve o aşklardaki kişileri “kaza” olarak nitelendirelim; sonuç değişmiyor. O aşklarla şekilleniyor, bugüne geliyoruz. İyi ya da kötü. Deniz’i anlıyorum ama “Bırak gitsin” demeden de edemiyorum.

Ömür GEDİK:
İnsanlar hayatlarındaki ilişkileri yaşananlara ve en son gelinen duruma göre değerlendirme eğilimindedir. Deniz ve Hüsnü ilişkisi için de aynı şey söz konusu. Bu ilişki farklı sonlansa tabii ki yol kazası denmezdi.

 

O kıyafeti “konuşulsun” diye seçmiş!

Cumhurbaşkanı’nın iftar davetindeki omuz dekolteli kıyafetinin eleştirilmesi üzerine Hülya Avşar, “Tayyip Bey’den daha muhafazakârlar” dedi. Avşar’ın açıklamasını Konsey nasıl buldu?

Tarkan imaj top 10

 

Cengiz SEMERCİOĞLU: Hülya Avşar’dan başka kimse bunları yapmaya cesaret edemez Türkiye’de. “Ben oraya o kıyafetle gidemeyeceğimi hissetsem gitmem, mecburiyetim yok, özgürlüğümü tercih ederim” diyecek kadar da kıyafetinin arkasında duruyor. Bence de kıyafette en ufak bir problem yok.

Onur BAŞTÜRK:
Hülya Hanım akıllı. Konuşulsun diye seçilmiş bir kıyafet olduğu çok belli. Ters köşeye yatırdı herkesi. İki kesimin de takdirini kazandı böylece. Hem iftar davetine gitti hem de “Neden gittin?” diyecek olana da sözünü söylemiş oldu.

Melike KARAKARTAL:
Hülya Avşar’ın toplum önünde “kendi gibi” olmadığı bir zamana rastladığımı hatırlamıyorum, zaten en çok bu yönüyle, doğallığı ve aklına geleni olduğu gibi söyleyen, hesapsız halleriyle seviliyor. Eleştiriler üzerine söyledikleri de bunu kanıtlar yönde.

Ömür GEDİK:
Beklenen bir açıklama. Eleştirilince o da eleştirenleri eleştirmiş işte. Ama ben Hülya’nın omuz dekolteli kıyafeti giyerken bunun konuşulacağını öngördüğü düşünüyorum. Bu cevabı bile önceden hazırlamış olabilir. 

Bu yaza damgasını vuracak 5 şey

Konsey’in yaz kehanetlerine buyurun!

Tarkan imaj top 10

Cengiz SEMERCİOĞLU:
Yazlık yapım: Türk Malı (Star), İki Yalancı (Kanal D), Dünya Güzelleri (Show TV), İrem Derici’yle Eğlenmene Bak (Kanal D)
Yazlık mekan: Hazine (Bodrum), La Petite Maison (İstanbul), Klein Garten (Pera)
Yazlık albüm/şarkı: 10 (Tarkan), Alakasız Şarkılar (Yaşar Gaga), Hepsi Hit Volume 2 (Hande Yener)
İlişki: Burak Özçivit ve Fahriye Evcen (29 Haziran’da düğünleri var), Deniz Seki-Faruk Salman (bu yaz düğünleri var)
Oyuncu: Keremcem-Yağmur Tanrısevsin (İki Yalancı), Tuvana Türkay-Murat Ünalmış (Deli Gönül), Seçkin Özdemir-Nilay Deniz (Ateşböceği)

Melike KARAKARTAL:
Yazlık yapım: Dünya Güzellerim, Çocuklar Duymasın.
Yazlık mekan: Çeşme Aya Yorgi’deki Tren Beach Club’ın Bodrum’daki yeni mekanı.
Yazlık albüm/şarkı: Tarkan’ın “10” albümü, Aydilge’nin “Yo Yo Yo”su.
İlişki: Benimki Atlantik ötesinden: Elon Musk ile Amber Heard...
Oyuncu: “Shameless” uyarlaması “Utanmazlar”ın başrolündeki Hazal Kaya ve “Şevkat Yerimdar”dan Başak Parlak.

Ömür GEDİK:
Yazlık yapım: Çocuklar Duymasın
Yazlık mekan: Sahne İstanbul, Türk
Yazlık albüm/şarkı: Tarkan “10”
İlişki: Sıla-Ahmet Kural.
Oyuncu: Murat Ünalmış ve Birce Akalay

Onur BAŞTÜRK:
Yazlık yapım: İki Yalancı (Kanal D)
Yazlık mekan: Klein Garten
Yazlık albüm/şarkı: Tarkan “10”
İlişki: Sıla-Ahmet Kural.
Oyuncu: Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin

 

 

 

 

 



Tarkan imaj top 10


SON 24 SAATTE NELER OLDU?



 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!