Tarkan’ı tanımam Kerim’le mutluyum

Öğrenimlerine New York’ta devam eden Necmettin-Maria Eliyeşil çiftinin kızı Melissa ile Ayşe-Adnan Polat çiftinin oğlu Kerim, iki yıldır büyük bir aşkla sürdürüyorlar ilişkilerini.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’a gelen iki genç, vakit kaybetmeden özledikleri renkli İstanbul gecelerinde aldılar soluğu. İlk durakları da Reina oldu. Eliyeşil, New York’da Tarkan’la baş başa yemeğe çıktığı söylentilerine de yanıt verdi o gece. ‘Tarkan’ı tanımam ama tanışmak isterim. Çünkü sanatçı kimliğini çok beğeniyorum’ deyip ekledi: ‘Ben Kerim’le çok mutluyum.’ Sevgililer daha sonra da el ele Reina’dan çıkıp otomobillerine binerek gözden kayboldular.

Sessizliği bozdular

Sinan Çetin-Rebecca Haas çifti, geçtiğimiz hafta sonu Bodrum, Gümbet’teki tatil köyü Fuga’daydılar. Fuga oldukça geniş bir alana yayılmış, mimarisiyle her türlü isteğe cevap verebilen bir yer. Burada, jakuzili havuza girip, 10 dakika kaldıktan sonra da Uzakdoğulu masörlerin hizmet verdiği masaj odaları geçiyorsunuz. Çetin çifti de öyle yaptı. Önce jakuzili havuza girdiler, sonra da ayrı ayrı masaj odalarına geçtiler. İkisi de Bali masajı yaptırdı. Çıkışta ise, yine jakuzili havuzda aldılar soluğu ama ikilinin kahkahaları tesisi inletti. İnletti diyorum çünkü çift, tesis girişinde yazılan ‘sessizliği koruyun’ uyarısına kulak asmadı. Kahkahalar eşliğinde yeşil elmalarını yiyen, yeşil çaylarını içen çift, 10 dakika sonra büyük havuza indiler de diğer müşteriler rahat bir nefes aldı. Çift aynı gece Cem Yılmaz’ın Bodrum Antik Tiyatro’daki gösterisini Yılmaz Erdoğan’la birlikte izledi. Ardından Havana’nın içindeki Yazı Kebap’ta yemek yedi.

Kim bu yakışıklılar

Lili Garih’e geçtiğimiz hafta katıldığı bir davette rastladım. Gecede kendisine torunları eşlik ediyordu. Kızı Dalya Herzikowitzch’in Daron Herzikowitzch’den olan iki oğlu Tal ve İzzet, büyükannelerinin koluna girmiş, çevrelerine gülümsüyorlardı. İki yakışıklı torununu yanına almış olan Lili Garih’in neşesine de diyecek yoktu.

Pazarlıklar sürüyor

Nişantaşı Beymen Brasserie’nin başarılı patroniçesi Selin Fadıllıoğlu, geçtiğimiz hafta Bodrum’daydı. Anne-babası Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çiftiyle birlikte Semiramis Pekkan’ın Göltürkbükü’nde yaptırdığı villaları görmeye giden Selin Fadıllıoğlu, buradan bir ev satın almak istemiş. Pekkan ile Fadıllıoğlu Ailesi arasında başlayan pazarlıklar sürüyormuş. Bu arada Selin Fadıllıoğlu’nu Bodrum’a gitmeden önce Çırağan Sarayı’ndaki Cem Habip’in düğün töreninde gördüm. Şık elbisesiyle o gece çoğu zaman olduğu gibi yine göz kamaştırıyordu genç Fadıllıoğlu...

Gecenin güzeli

Genç nesil başarılı işadamlarımızdan İzzet Habip’in eşi Sanem Hanım, geçtiğimiz yıl bir kız çocuk dünyaya getirerek eşini ve ailesini sevince boğmuştu... Akmerkez Residence’da oturan Habip çiftine geçtiğimiz gece Çırağan Sarayı’ndaki Cem Habip’in düğününde rastladım. Sanem Hanım giydiği sarı-beyaz renkli cesur dekolteli elbisesiyle dikkat çekiyordu. Kısa sürede eski formuna kavuşmuş olan Habip, o gece hem şıklığı hem de fiziğiyle düğünün öne çıkan güzelleri arasındaydı...

Yaz sıcağına uymamış

Haldun Simavi’yi görmek nicedir nasip olmuyordu. Geçtiğimiz gece eşi Çiğdem Simavi’yle katıldıkları davette rastladım kendisine. Yaz sıcağında, siyah renkte kadife bir ceketle katılmıştı davete. Polonezköy’deki çiftliğinden dışarıya nadir olarak çıktığı gecelerden birinde rastladığım Haldun Simavi’nin saçlarının iyice döküldüğü gözümden kaçmazken, beyaz teninden henüz tatile çıkmadığı da belli oluyordu.

Hamile değil

Esra Ekmekçi aradığı mutluluğu iki yıl önce evlendiği Cüneyt Çalıcıoğlu’nda buldu. Yardımsever kişiliğiyle tanınan ve sosyal faaliyetlerin değişmez ismi olan İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Esra Hanım’ın geçtiğimiz yıl aşırı kiloları nedeniyle hamile olduğu bile konuşulmuştu. Çalıcıoğlu, AKM’deki gösteriye katıldı geçtiğimiz günlerde. Kiloları vermiş, hamile söylentilerinden kurtulmuştu.

Buzlar bir türlü erimiyor

Derin Mermerci ile Ralph Tezman evlilik planları yapadursunlar, anneler arasındaki gerginlik hálá son bulmuş değil. Derin’in ablası Tansa’nın Can Ekşioğlu ile evlendiği Beylerbeyi Sarayı’ndaki geceye bile katılmayan Erol-Tilda Tezman çifti, anne Ender Mermerci’yle bir türlü sıcak ilişkiler kurulamadığını söylüyorlar dost çevrelerinde. Oysa Tilda Hanım canayakın bir kişiliğe sahiptir, bunu herkes bilir. Olayın perde arkasında kimselerin bilmediği ciddi bir sorun olduğu açık.

Bu gösteri kaçmaz

Dünyanın üçüncü en iyi DJ’i Armin Van Buuren, 16 Temmuz gecesi BuzADA’da performans sergileyecek. Van Buuren, Power FM’in organize etti gecede, saat 23.00’te çalmaya başlayacak. Herhangi bir performans için bir yıldan önce tarih veremeyen başarılı DJ’i ilk kez BuzADA’da bizlerle buluşturacak olan Power FM yetkilileri, dünyanın en iyi iki DJ’ini de önümüzdeki haftalarda yine BuzADA’ya getireceklerini belirtiyorlar.

4. kez Harem

Harem I’de yapılan muhteşem solo, Harem II’den çıkan Dub-The-Buka 45’liği ve Harem III’de bulunan Despina Vandi düeti ‘Gia-Hi’ ile yaz hitlerine imza atan Harem, Harem IV ile müzikseverlere ulaşmaya hazır. Müziklerini 50 ülkeye ulaştırmayı başaran grup verdikleri konserlerle büyük bir hayran kitlesi edinmiş durumda.

Değişen bir şey yok

Eski Dışişleri Bakanı İhsan Sabri Çağlayangil’in torunu İhsan Çağlayangil’le kızları Volga’yı evlendiren Firuz-Deniz Kurbanzade çiftine davetlerde eskisi kadar sık rastlamıyorum. Tuzla’daki muhteşem villalarında yaşayan Kurbanzadeler’i geçtiğimiz hafta Beylerbeyi Sarayı’ndaki düğünde gördüm. Deniz Hanım her zamanki abartılı kıyafetiyle, Firuz Bey ise sade şıklığıyla karşımdaydı geçmişte olduğu gibi...

Şehir içindeki vaha

The Ritz Carlton Otel sıcak yaz günlerinde bunalanlar ve şehirden kaçamayanlar için cazip bir alternatif sunuyor, açık havada spa ve yüzme keyfi vaat ediyor. Otelin halkla ilişkiler müdürü Sedef Baran, kendileri için öncelikle müşteri memnuniyetinin geldiğini belirtiyor.

Yardımsever çift

Harbiye’deki Bentley Otel’in sahibi Enis Çiftçi, eşi Reyhan Hanım’la gurur duyuyor. Hem sanatçı kimliği hem de yardımseverliğiyle bilinen Reyhan Çiftçi’nin geçtiğimiz ay Kuruçeşme’deki sanat galerisinde Afrika gezisi sırasındaki izlenimlerini aktardığı tablolardan oluşan bir sergi açması, Enis Bey’in çok hoşuna gitmişti. Serginin gelirini Lösemili Çocuklar Vakfı’na bırakan Reyhan Çiftçi, eşinin de desteğiyle bu tür çalışmalara devam edeceğini söylüyor.

Marilyn Çiğdem

ANAP’ın kurucularından Ömer Gündüz’ün kızı Çiğdem, evliliğini iki yıl önce bitirmişti. Ona uzun zamandan sonra annesi Nursen Hanım’la katıldığı bir davette rastladım, hayli değişmişti. Fazla kilolar verilmiş, saç şekli ve rengi değiştirilmiş, çok da hoş olmuştu. Çiğdem Gündüz’ü seksi elbisesi ve duruşuyla da Marilyn Monroe’ya benzettim. Anne Nursen Gündüz’e gelince... Her zamanki gibi çok bakımlıydı ve o gün de saatlerini hemen her gün uğradığı MOS Kuaför’de geçirmişti duyduğuma göre...
Yazarın Tüm Yazıları