Tarkan Emo'cu olmuş

Güncelleme Tarihi:

Tarkan Emocu olmuş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2009 12:58

Dünyaca ünlü fotoğrafçı David LaChapelle'e 300 bin $ ödeyerek Pamela Anderson ile birlikte poz veren Tarkan’ın internete sızan ilginç görüntüleri hayranlarını şaşırttı.

Haberin Devamı

Tarkan / Foto Galeri

 

Avrupa’da satışa çıkartacağı fotoğraf albümü için objektif karşısına geçen Tarkan, yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı. Uzun saçlı, gözleri sürmeli ve dövmeli Tarkan’ı kimi hayranları ‘EMO’ya benzetti. İşte Tarkan fanlarının internet sitelerinde yaptığı yorumlar:

 

Çok zayıflamış ve çok kas kaybetmiş bence. İlk resimde rockçılara ve heavy metal tarzı şarkıcıları andırıyor. (Enturktainment)

- Ben çok beğendim bu halini (Zynprtrk)

-Tarkan biraz emo’cu mu olmuş! Ama yine de çok seksi. (Javsi)

-Ben pek Tarkan göremedim burada ama tabi başka bir çekim daha olabilir. Hayko Cepkin gibi, tarzından çok uzak (Tufanzenger)

Haberin Devamı


-İyi hoş da bu fotodaki gerçekten Tarkan mı! Ben bildim bileli onda karın kası yoktur. 30’undan sonra kas mı yaptı? Fotodaki sanki çakma Tarkan gibi! (MsUzun)

Emo nedir?

Emo İngilizce duygusal anlamına gelen ’emotional’kelimesinin kısaltması. Emo’lar olarak bilinen gençler farklı giyimleri ve konuşmalarıyla dikkat çekiyor. Saçlarını tek gözlerini kapatacak kadar öne yatırmaları, spreyle kabartmaları, yüzlerine abartılı piercing takmaları, dövmeleri onların belirgin özelliği.

 

Bu arada Emrah’ın Emo makyajlı fotosu internette büyük ilgi görüyor

 

Tarkan Emocu olmuş

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!