Tarımda girişimci kadınlara sertifika

Güncelleme Tarihi:

Tarımda girişimci kadınlara sertifika
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 12:56

Tarımda girişimci kadınlara sertifika

Haberin Devamı

MERSİN’de Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen 'Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor’ projesi kapsamında eğitim alan kadınlara sertifikaları verildi. 
16 ilde yürütülen projenin Mersin bölümü sertifika töreni, Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nde yapıldı. Etkinliğe Vali Özdemir Çakacak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Yüksel Şahin, çeşitli kurumların temsilcileri ve kursiyer kadınlar katıldı.Tören öncesi, konferans salonu fuayesinde girişimci kadınların hazırladığı tarımsal üretim projeleri sergisi açıldı. Ardından düzenlenen törende konuşan Vali Çakacak, kadınların girişimcilik çalışmalarının önemini vurguladı. Mersin ekonomisi hakkında bilgi veren tarıma sağlanan desteklere değinen Vali Çakacak "Bu uygulama ile 68 genç girişimci kadınımız daha Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın koordinesinde İş-Kur ve KOSGEB işbirliğiyle hazırladıkları projeleri hayata geçirme noktasında önemli bir adım atmışlardır" dedi. Mersin Valisi, kadınlara sağlanan desteklerden yararlanmaları çağrısında bulundu. 
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Şahin ile girişimci Tuğçe Sallanbaş'ın da birer konuşma yaptığı törende, daha sonra sertifikalar dağıtıldı. 

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!