Tarım ve Seracılık Festivali sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Tarım ve Seracılık Festivali sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 13:57

Tarım ve Seracılık Festivali sürüyor

Haberin Devamı

 

KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında Yörük Obaları eğlencesi ve Rıza Yağız konseri düzenlendi.

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 18'incisi düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Narenciye Mahallesi'ndeki Yörük obaları yerleşkesinde bulunan çadırları ziyaret eden Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediyeye ait otağda mahalle muhtarlarıyla Yörük eğlencesine katıldı.

Tarım ve Seracılık Festivali etkinliklerinin güzel şekilde devam ettiğini söyleyen Çetinkaya, "18 yıl önce bugünleri hayal ederek çıktığımız bu yolda, yaptığımız etkinliklerin ne kadar doğru ve güzel olduğunu bugün hep birlikte görüyoruz. Amacımız insanları kaynaştırmak, birlik ve beraberlik sağlamak, özümüzü anlatmaktı. Bunu başardığımızı görüyoruz. Herkes burada kendisinden bir şeyler bulduğu için katkı sağlıyor. Bundan dolayı da Türkiye'nin en büyük halk festivalidir" dedi.

Etkinliğe katılan mahalle muhtarları da yapılan etkinliğe hep birlikte destek verdiklerini söyledi. Yörük göçüyle özlerine döndüklerini ve geçmişi hatırladıklarını aktaran muhtarlar, bu konuda halkın da katkısının büyük olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından Gül Çetin Kaur Anadolu Lisesi öğrencileri gösteri yaptı ve şarkıcı Rıza Yağız konser verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!