Tarım sektörüne ekonomik desteklemeler

Güncelleme Tarihi:

Tarım sektörüne ekonomik desteklemeler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 15:25

Haberin Devamı

SAMSUN (AA) - Çarşamba Ticaret Borsası'nda katılımcılara tarım sektöründeki desteklemeler anlatıldı.

Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, oda ve borsaya üye tarım sektörü mensuplarına, alanında uzman kişiler tarafından hibeler, destekler, teşvikler ile iş başı eğitim programları aktarıldı.

Toplantı öncesi söz alan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Yılmaz, eğitim programının sektör mensupları açısından önemine vurgu yaptı.

Bölgesel Kalkınma Proje Ofisinin çalışmalarına değinen Yılmaz, ofisin kapısının tüm üyelere açık olduğunun belirterek, "Bizler hibe ve destek veren kurumlara proje oluşturabilmeniz için tüm rehberlik hizmetlerini size vermeye hazırız. Bu hizmeti vermeye de başladık. İlçelerimizde ki tanıtımların ardından sırasıyla meslek gruplarımızla bu toplantıları yapıyoruz. Önceki meslek gruplarımızın ardından şimdi sizlerle bir araya geldik" dedi.

Haberin Devamı

Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Müdürü Ayfer İlhan üyelere nasıl ve hangi alanlarda hizmet verdiklerini anlattı.

KOSGEB Uzmanı Hakan Gürel kendi alanlarındaki destekleri paylaşarak bu desteklerden faydalanabilmek için izlenilmesi gereken yolları aktardı. Gürel, ayrıca her Pazartesi odada üyelere hizmet vermeye başladıklarını duyurdu.

Uzmanların sunumlarının ardından katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!