Tarım fotoğrafları sergisi ilgi gördü

Güncelleme Tarihi:

Tarım fotoğrafları sergisi ilgi gördü
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 17:12

Tarım fotoğrafları sergisi ilgi gördü

Haberin Devamı

Mutlu YUCA/BOLU, (DHA) - GIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların yer aldığı sergi Bolu'da açıldı.

Bu yıl 7'incisi düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların yer aldığı sergi, Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde açıldı. Açılışa Vali Yardımcıları Mustafa Özsoy, Nurullah Ertaş, Ayhan Kartlı, Ünal Coşkun, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Taş ile davetliler katıldı. Fotoğraf yarışmasında toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesinin amaçlandığını belirten İsmail Taş, "Farklı desenlerden oluşan tarım ve insan kareleri yurdumuzun zenginliğinin yanında emeğin mimarlarını da görme açısından önem arz ediyor. Öyle karelerle karşılaşıyoruz ki farklı duyguları iç içe yaşamamıza vesile oluyor. İnsanlarımız bu fotoğraf sergisini gezdiklerinde bir şekilde kendilerinden bir şeyler bulacaklardır. Bu vesileyle emeği geçenlere şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle davetliler sergiyi gezdiler. Sergide yer alan ödüllü 17 fotoğraf ile sergileme ve albüm çalışması için seçilen 156 fotoğraf beğeni topladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!