Tarihi golün sahibi konuştu!

Güncelleme Tarihi:

Tarihi golün sahibi konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2016 22:06

EURO 2016 hazırlıkları kapsamında özel maçta İngiltere'ye 2-1 mağlup olan Milli Takımımızda İngilizler'e tarihimizin ilk golünü atan Hakan Çalhanoğlu maçı değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte Çalhanoğlu'nun sözleri:
"Kazanabilirdik. İlk yarı 10 dakika oyuna giremedik. Sonradan 15 dakika top bizdeydi, şanslarımız vardı ama değrlendiremedik. Avrupa şampiyonasına kolay katılmadık. Bugünkü maç iyi bir provaydı. Diğer maçları da kazanmak istiyoruz. İyi bir test oldu. Şampiyonaya iyi başlamak istiyoruz. Fatih hoca bizi uzun zamandır iyi hazırlıyor. İlk maçı kazanırsak turnuvada daha ilerleyebiliriz."

"İNGİLTERE'YE GOL ATTIĞIM İÇİN..."

"Gol atmadan önce pozisyonda Ozan'ın skor yapma şansı vardı. O atamadı ve bana geldi. Mutluyum ülkem adına da gururluyum. Heyecan verici bir şey, tarihe geçtim. Biz takım olarak çok iyi mücadele ettik. Bizim çok şansımız vardı ama atamadık. Bugün iyi bir maç çıkardık. Turnuvaya da iyi hazırlanacağız. Bence skor dışında iyi maç çıkardık. Oğuzhan ve Selçuk ile iyi paslaştık.Gol attığım için mutluyum. Kendi adıma ve ülkem adıma. İngiltere'ye gol atamıyorduk. Gol attığım için sevinçliyim. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi bir ekibe karşı oynmadık. EURO 2016'ya daha hazır olacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!