Taraftarlar Şener'den özür diledi

Güncelleme Tarihi:

Taraftarlar Şenerden özür diledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2010 11:57

Bursaspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Murat Vatansever, yaptığı yazılı açıklama ile yeşil beyazlı taraftarlar adına Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'den özür diledi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in "Fenerbahçe'yle çok kısa bir zaman dilimi içerisinde üst üste 3 maç oynayacağız, biri bugün finalde, biri ligin son haftasında, son olarak da Süper Kupa finalinde" şeklindeki açıklamaların ardından Bursaspor taraftarları Başkan Sadri Şener'in maç öncesinde yaptığı açıklamaları talihsizlik olarak değerlendirmişti. Trabzonspor'un Fenerbahçe karşısında aldığı beraberlikle, Bursaspor'un da şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Sadri Şener bir televizyon programında yeşil beyazlı taraftarlardan özür beklediğini söyledi. Taraftarlar adına yazılı açıklama yapan Bursaspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Murat Vatansever, kendisinden yüz bin kere özür dilediklerini ve milyon kere teşekkür ettiklerini belirtti. Vatansever, sorumluluk sahibi insanların konuşurken dikkatli olmaları ve bu sorumluluklarının bilinciyle demeç vermeleri gerektiğini ifade etti.

Haberin Devamı

"DEFALARCA ÖZÜR DİLİYORUZ"

Trabzonspor'un kazandığı Türkiye Kupası'nı hakederek ve büyük bir mücadele örneği göstererek kazandıklarını belirten Vatansever, şöyle devam etti:

"Öyle bir ligimiz var ki, sahaya çıkıp mücadele etmesi ve bu hareketi çok normal olması gerekirken, Trabzonsporlu kardeşlerimize ekstradan teşekkür etmemiz gerekiyor. Olsun biz hiçbir zaman özür dilemekten ve teşekkür etmekten yüksünmeyiz. Kendilerinden defalarca özür diliyor ve baştada söylediğimiz gibi milyon kere teşekkür ediyoruz. Söylemiştik ama anlaşılan okunmamış veya anlaşılmamış. Biz Trabzonspor camiasının dürüstlüğünden zerre kadar şüphe etmemiştik ve etmeyiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!