Taraftarla işim olmaz ben sahada konuşurum

Güncelleme Tarihi:

Taraftarla işim olmaz ben sahada konuşurum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2006 01:31

Konyaspor maçı sonrası bazı taraftarların fiili saldırı girişiminde bulunduğu Galatasaraylı Necati Ateş, takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Uçaktaki olayların kendisinden para talep eden taraftarları geri çevirmesinden kaynaklandığı iddiasını da yalanlayan Necati, şunları söyledi:

"Bunlar tamamen asılsız. Ben kulübümden memnunum. İki kendini bilmezin yaptıkları için de gitmem. Çok daha kötülerini gördüm. Gazetelerde vurduğu söyleniyor, ama yanlıştır. Yapan insanları tanımıyorum ve görmedim. Davacı olmaya da gerek yok, büyütülmemeli. Konya’daki olay benim dışımda gelişti. İki yıl önce Villarreal maçında ben ısınırken 2-3 kişi küfür etmişti ve otelde sorun tatlıya bağlanmıştı. Konyaspor maçında bir kişi gidip ’Necati size küfür etti’ diye söylemiş. Sonra bu kişi küfürü Villarreal maçında ettiği ileri sürdü. Komik olaylar. Ben futbolcuyum ve işim sahadadır. Taraftarla işim olmaz. Delikanlılık arkadan vurmak ve kaçmak değildir. En büyük delikanlılık da efendiliktir."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!