Taraftara İtalyan zulmü

Güncelleme Tarihi:

Taraftara İtalyan zulmü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 21:42

Roma’da stada giremeyen taraftarlar, sayısız kontrolün ardından anadan üryan soyularak arandı!

Haberin Devamı

LAZIO-Galatasaray maçına skordan ziyade İtalyan polisinin Türk taraftarlara tavrı damga vurdu. Birçok Galatasaray taraftarı stada girememesinin yanı sıra sayısız kontrole sokulup anadan üryan soyularak aranmıştı.Konuyu dün Roma Havalimanı’nda karşılaştığımız taraftarlarla konuştuk...

NİHAN KÖKSOY: BİR AN ÖLECEĞİMİ HİSSETTİM

2.5 saat bizi kapalı bir alana aldılar ve dışarı da çıkamadık. Ben bir an öleceğimizi hissettim. İnanılmaz izdiham vardı. Dışarıdaki polisler sigara içip dil çıkararak bize küfretti. Yaklaşık 4 kez tepeden tırnağa her yerimizi aradılar. Küfür edip hareket çeken polisler oldu. 

MAHMUT DAYI: BİR TÜRK OLARAK ÜZÜLDÜK

Yaşananlara Türk olarak üzüldük. Avrupa’da İslamifobi vardı herhalde Türkfobisi de başlamış. Aynı uygulamayı Türk polisi İtalyan kadınlara ve taraftarlara yapsa bizi nelerle suçlarlardı.

Haberin Devamı

SUAT ATEŞDAĞLI: ÇOCUKLARIN ÖNÜNDE BABALARINI SOYDULAR

Polisin G.Saray taraftarına yaşattığı işkencedir! Çocuklarının yanında babalarını soydular. 4-5 yaşında çocuklar neler yaşadı. 1500 taraftar 2. yarı girebildi maça. Bize yapılan İtalyan polisinin yanına bırakılmamalı. Kadınları da ikişer ikişer odaya alıp soydular. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!