Tanyer İnşaat yeni projesine başladı

Haberin Devamı

Tanyer İnşaat yeni projesine başladı

NARLIDERE bölgesini otoparklı, havuzlu, özel güvenlikli, konforlu ve prestijli çok özel sitelerle buluşturan Tanyer İnşaat, şimdi de mimarisi ve sosyal olanaklarıyla yeni projesi Asma Bahçeler’e başlıyor.
Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Narlıdere’de doğa harikası bir alanda yükselen bir projeye başladıklarını belirterek, “Bir yanı uçsuz bucaksız Ege, bir yanı sonsuzluk hissi veren vadi, karşısı göz alabildiğine ormanla çevrili Asma Bahçeler, terasları, bahçeleri ve peyzaj alanları ile birlikte ev sahiplerine sınırsız bir doğa vadediyor” dedi. Projenin alışveriş merkezleri, gözde okullar, üniversiteler ve hastanelere yakın olduğunu ifade eden Tanyer, şöyle konuştu;
“Bir yandan İzmir’in tüm olanaklarını kolayca yaşama fırsatı sunarken, diğer yandan da şehrin karmaşasından uzaklaşma olanağı veriyor. En yeni ve en güvenli yapı teknikleri ile inşa edilen, İzmir’de bugüne kadar hiç görülmedik bir mimariye sahip olan Asma Bahçeler, içinde yer aldığı doğanın yapısıyla da uyumlu olarak set set konumlanıyor. Böylelikle hiçbir kat ve daire birbirinin önünü kapamıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks evlerden oluşan proje, dairelerin her biri doğanın eşsiz nimetlerinden aynı oranda yararlanıyor.”

Haberin Devamı

Tanyer İnşaat yeni projesine başladı

Tanyer İnşaat yeni projesine başladı

Tanışma fiyatı

120 araçlık otopark, 24 saat özel güvenlik, yatay asansör, açık havuz, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, spor salonu, sauna, etkinlik salonları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, artezyen ve hidrofor sistemi, sığınak ve jeneratör gibi konforlu ve güvenli bir yaşam için gerekli her olanağın projede yer aldığını aktaran Tanyer, tanışmaya özel fiyatlarla satışa başladıklarını belirtti.

Haberin Devamı

PALMİYE'DEN YAZA ÖZEL KAMPANYA

PALMİYE Park Teras’ta yaz kampanyası, sürüyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yüzde 5 peşinatla satışta. İzmir’in değer kazanan ve deprem güvenliği yüksek bölgelerinden biri olan Çiğli Esentepe’de yükselen Palmiye Park Teras, merkezi konum, iyi komşu, zengin sosyal olanaklar, yüzme havuzu ve deniz manzarasını bir arada sunuyor. Palmiye Park Teras’ta toplam 136 daire bulunuyor. Eylül 2013’te teslim edilecek proje, kişiye özel ödeme planlarıyla da dikkat çekiyor. Peşinat desteği sağlanarak ev alımının öne çekildiği Teras’ta ilk evini alacaklar için sabit taksitli, özel sektör çalışanları veya serbest meslek sahiplerine kira öder gibi, yatırımcılar için "hızlı öde kurtul" planı sunuluyor. Yaza özel kampanyayla yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sağlanıyor. Özel tasarım portmanto, banyoda çamaşır dolabı, parke renginde değişiklik opsiyonu ve duvar kağıdı Teras Gold’daki ayrıcalıklardan birkaçı.

 Tanyer İnşaat yeni projesine başladı

Yaşam alanları üretiyor

CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, "24 saat güvenlik, sağlık, hobi ve eğlence ihtiyaçlarının ortak paylaşım ile daha düşük maliyette giderilebileceği yaşam alanları üretiyoruz" ifadesini kullandı.

Yazarın Tüm Yazıları