Tanrı'nın adaleti

Güncelleme Tarihi:

Tanrının adaleti
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 1998 00:00

Devrim SAĞIROĞLU
Haberin Devamı

Trabzonspor şoka uğradı! İlk yarıyı 2-0 önde bitirmişsin. Rahat, kontrollü ve zaman zaman göze hoş gelen bir futbol oynuyorsun. ‘‘Artık bu iş tamam’’ dediğin bir anda, birden bire tuş oluveriyorsun!

Bir takım, bir maç içinde bu kadar kimlik değiştirebilir mi? Sanki, bir sihirli değnek değmiş. Sihirini Trabzonspor'un üzerinden almış, Gençlerbirliği'ne vermiş! O Ünal, Rada, Ogün, Camarauli'nin bile, ilk yarıdaki güzelliklerinden eser yok.

Gençlerbirliği'ne koskocaman bir bravo! İkinci yarıdaki muhteşem futbolu ve en kötü zamanında bile oyundan umudunu kesmediği için. Hepsine yürekten alkışlar. Metin'e, Erkan'a, ikişer golün kahramanı Mehmet ve Sandor'a! Trabzonspor kalesinde sayısız tehlike yarattılar. Attıkları 5 golden fazlasını da kaçırdılar. Hakan Kaygusuz'un bir voleybolcu gibi yükselerek neden olduğu penaltıya ve erken yedikleri gollere rağmen morallerini bozmadılar. Türk Futbol Tarihi'ne geçecek bir başarıya imza attılar. Şurası gerçek ki, Gençlerbirliği dün Trabzon'da tarih yazdı. Teknik Direktör Yılmaz Vural ve tüm kırmızı siyahlı futbolcuları yürekten kutluyoruz. Eee, ne demişler. Etme bulma dünyası.. Adamın eline, hazırlanmış istifa kağıdını tutuşturursan, ‘‘5 dakika içinde imzala, yoksa tazminat bile alamazsın’’ diye tehdit edersen.. Türlü entrikalarla onun yerine oturursan, Allah insanı böyle şaşırtır işte! Tanrı'nın adaleti bu, Özkan Sümer!






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!