Tanrı Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Almanya’yı korusun

Güncelleme Tarihi:

Tanrı Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Almanya’yı korusun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 12:31

Hıristiyan Demokrat Birlik Partisi milletvekili Bettina Kudla, kendisini ‘fahri hemşeri’ kabul eden Tokat’ın Pazar İlçesi Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Tanrı Türkiye Cumhuriyeti’ni korusun” dedi.

Haberin Devamı

Tanrı Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Almanya’yı korusun

TOKAT’ın Pazar Belediyesi, 1915 olaylarını soykırım olarak kabul eden tasarıyı hazırlayıp ‘Evet’ oyu kullanan Tokatlı Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir’i belediye meclis kararıyla hemşerilikden ihraç etti. 6’sı AK Parti, 3’ü MHP’den oluşan 9 kişilik belediye meclis üyeleri, aynı toplantıda tasarıda tek ‘Hayır’ oyu veren Hıristiyan Demokrat Birlik Partisi milletvekili Bettina Kudla’yı da fahri hemşeri olarak kabul etti.

TEŞEKKÜR ETTİ AMA...

Alman milletvekili Bettina Kudla ise Twitter adresinden Pazar Belediyesi’ne teşekkür etti. Kudla, paylaşımında, “Pazar Belediye Başkanı’na çok teşekkür ederim. Fahri vatandaşlık için de teşekkür ederim. Derin bir üzüntüyle kabul edemeyeceğimi bildiririm, saygılarımla. Berlin’deki ofisime Pazar İlçesi’nin bir fotoğrafını gönderin. Tanrı Türkiye Cumhuriyetini ve Almanya’yı korusun” ifadelerine yer verdi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!