Kısmetse Olur Tankut Denker'in eski sevgilisi kim çıktı?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur Tankut Denkerin eski sevgilisi kim çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 15:57

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen izdivaç yarışması programı 'Kısmetse Olur'da olaylar bir türlü bitmek bilmiyor. Yarışmada bu sefer de damat adayı Tankut Denker ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Zira; Denker'in eski sevgilisinin ünlü birisi olduğu ortaya çıktı. Peki; Tankut Denker'in eski sevgilisi kim? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen programı “Kısmetse Olur” tüm hızıyla ve sansasyonlarıyla devam ediyor. Kısmetse Olur programının damat adaylarından olan Tankut Denker’in ünlü şarkıcı Leman Sam’ın kızı Şevval Sam’ın eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar…

“Söylemezsem Olmaz” programına konuk olan Lerzan Mutlu, Kısmetse Olur programının yakışıklı damat adayı Tankut Denker’i tanıdığını ve Şevval Sam’ın eski sevgilisi olduğunu söyledi.

İşte O Açıklamalar!

Lerzan Mutlu; “Okuldayken bütün kızlar bu çocuğun peşindeydi. O lise sondaydı biz ortaokuldaydık. Kendisi benim okul arkadaşım hatta Şevval Sam'la çıkıyordu.” dedi.

Kısmetse Olur Tankut Denkerin eski sevgilisi kim çıktı

Haberin Devamı

Tankut Denker Kimdir?

Tankut Denker, 1972 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul’da yaşana Denker, San Francisco - Amerika’da profesyonel olarak masaj terapistliği yapmaktadır.

Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olan Tankut Denker, aradığı eş adayını bulabilmek için “Kısmetse Olur” programına katılmıştır.

Kendini spor eğitmeni olarak tanıtan Tankut Denker San Fransisco'da yaşadığı söylüyor. Ancak ne hikmetse Tankut sürekli Türkiye'de ve yarışmalarda.

Tankut Denker, Amerika'dan geldiği iddia ediyor ancak Türkiye'deki programların müdavimi çıktı. Daha önce “Şeflerin Düellosu” adında bir yemek yarışmasına katılmış ve o yarışmada birinci ilan edilmiş.

Kısmetse Olur Tankut Denkerin eski sevgilisi kim çıktı

Şevval Sam Kimdir?

Ünlü şarkıcı Leman Sam’ın kızı olan Şevval Sam, 11 Kasım 1973 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi.

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra bir çok dizi filmde de rol alan Sam, İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnsaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okudu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı.

Haberin Devamı

1993-1999 yılları arasında Beşiktaş'ın Sarı Fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı ve bu evliliğinden Tarık Emir adlı oğlu oldu.

Şarkıcı Leman Sam'ın kızı olan sanatçı; sade yaşamıyla dikkat çekerken, işi dışında kamera karşısında yer almamaktadır.

Kısmetse Olur Tankut Denkerin eski sevgilisi kim çıktı

Lerzan Mutlu Kimdir?

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, 14 Şubat 1977 tarihinde dünyaya geldi. Babası avukat, annesi ise ev hanımıdır.

Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Kolejinde bitirdi. Liseyi bitirdikten sonra İsviçre’de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye’ye geri geldi.

Haberin Devamı

Konservatuarın imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musukisi Devlet Konservatuarı’nı kazandı. Burayı da yarım bırakarak “Hayat Üniversitesi”ni tercih etmiştir.

Lerzan Mutlu, 2005 yılında “Asla Unutma” adlı televizyon dizisinde rol aldı.

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu; 2001 yılında “Karabüyü”, 2004 yılında “Yar Dediğin Arar”, 2006 yılında “Tam İsabet”, 2009 yılında “Zirve”, 2011 yılında “Kibrit” albümlerini çıkarmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!