Tankın önüne yatan Metin Doğan Zonguldak’ta Demokrasi Nöbeti’ne katıldı

Güncelleme Tarihi:

Tankın önüne yatan Metin Doğan Zonguldak’ta Demokrasi Nöbeti’ne katıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2016 22:52

Tankın önüne yatan Metin Doğan Zonguldak’ta Demokrasi Nöbeti’ne katıldı

Haberin Devamı

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, (DHA)- 15 Temmuz darbe girişimi gecesi İstanbul'da Atatürk Havalimanı’nda tankı durdurmak için paletleri altına yatan Metin Doğan, Zonguldak’taki Demokrasi Nöbeti’ne katıldı.
Madenci Anıtı’nda toplanan yaklaşık 300 kişi, 'Demokrasi nöbeti' tutmaya devam ediyor. Darbecileri durdurmak için İstanbul Atatürk Havaalimanı’nda tankın önüne yatan Metin Doğan’da nöbete katılarak destek verdi. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra kalabalığa seslenen Metin Doğan, darbenin başarısızlığa uğramasının nedeninin Allah’ın yardımına bağladığını söyledi. Doğan, “Atatürk Havalimanı’nda beni öldürmeden, gidemeyeceklerini anlamaları, Genelkurmay Başkanımızı öldürseler bile imzalatamayacaklarını anlamaları, hepsi Allah’ın yardımıydı. Bu dualar karşısında gerçekleşen Allah’ın yardımında da Allah bana bir rol biçti, bir rol nasip etti. Onun için ona sonsuz dua ediyorum. Allah vicdanın sesine kulak veren insanların sevgilisi olmamı da belki bu verdiği rol karşılığında ödüllendirdiğine inanıyorum” dedi.
Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağlılığını, "Canım canına can olsun, kanım kanı olsun. Allah bana nasip etti. İnsanın bunu gösterebilmesi de lazım. Allah göstermeyi de nasip etti" sözleriyle ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!