Tanju Çolak’ın açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Tanju Çolak’ın açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2016 22:24

HÜRRİYET gazetesi yazarı Yalçın Bayer’in köşesinde, “Bakan’dan Çolak’a Kanlıca tahsisi” başlıklı yazıyla ilgili olarak Tanju Çolak’tan açıklama geldi.

Haberin Devamı

Tanju Çolak’ın açıklaması şöyle: “Gazetenizin 22 Eylül 2016 tarihli Yalçın Bayer’in köşesinde ‘Bakandan Çolak’a Kanlıca tahsisi’ başlığı ile yer verilen yazıda şahsımı hedef alan ifadelere yer verilmiştir. Uydurma bir okuyucu mektubuna dayanılarak kaleme alınan bu iddia tamamen asılsız ve mesnetsiz afaki bilgilere dayanmaktadır. İftira at izi kalsın mantığı ile kaleme alınan bu okuyucu mektubu ile yıllarını Türk futboluna adamış biri olan şahsım üzerinde oyun oynanmak istenmektedir.

Şu hususu açıkça belirtmek isterim; kurduğum herhangi bir spor kulübü yoktur. Herhangi bir spor kulübünün de başında bulunmamaktayım. Durum böyle iken benim hayali spor kulübüne Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yer tahsisi talebinde bulunmam söz konusu olamaz. Böyle bir iddiayı gündeme getirenlerin amacının kasıtlı olduğunu ve benim üzerimden, göreve geldiği günden bu yana sporu ve sporcuları destekleyen Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç yıpratılmak istenmektedir. Yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiğim Sayın Bakan’la hemşeri olduğum doğrudur. Ama bu bana herhangi bir ayrıcalık hakkı vermez. Benim bu ayrıcalıktan yararlanarak Bakan Bey’den bir talepte bulunmamı düşünmek ve talebimin Bakan Bey tarafından yerine getirildiğini dile getirmek abesle iştigal etmekten öteye geçemez.”

BAKMADAN GEÇME!