Tamer Ve Dedeoğlu Küçük Sanayi Ve Doğu Sanayi’de Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

Güncelleme Tarihi:

Tamer Ve Dedeoğlu Küçük Sanayi Ve Doğu Sanayi’de Seçim Çalışmalarını Sürdürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 10:56

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi Sitesi ve Doğu Sanayi esnafını ziyaret etti.
İlk olarak küçük Sanayi Sitesi’ni gezen AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, esnafların sıkıntılarını dinledi. Sitede bulunan esnafları teker teker gezen Tamer ve Dedeoğlu, 1 Kasım seçimlerinde oy istedi.
Daha sonra Doğu Sanayi’ye geçen AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, burada da esnaflarla sohbet ederek, sıkıntılarına çözüm aradı. Seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, "Seçim çalışmalarımız devam ediyor. Kocasinan ilçe başkanımızla beraber Argıncık’ta ki küçük esnaflarımızı ziyaret ettik. Görmüş olduğumuz teveccüh yine devam ediyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ülkenin 1 Kasım seçimleri yaklaştı. 4-5 günlük bir zamanımız var. Bu zaman zarfında artık kararsız oyların da yavaş yavaş netleştiğini görüyoruz. İnşallah 1 Kasım’da ülkemizin geleceğiyle ilgili Ak Parti’nin iktidara gelmesi doğal olarak gözüküyor. İnşallah bu şekilde de devam eder diye düşünüyorum. Ülkenin geleceğiyle ilgili, PKK terörünün bir an önce bitirilmesiyle ilgili, ülkemizin bölünmemesiyle ilgili ve aynı zamanda ekonomik istikrarın tekrar devam etmesiyle ilgili 1 Kasım seçimleri önemli. Tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun" dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Sami Dedeoğlu da, "Esnaflarımız bizleri bağırlarına bastılar. Bizden, 7 Haziran’dan sonra birlik beraberlik içerisinde tek başına bir iktidar istiyorlar. Hangi görüşte olursa olsun iktidara gelmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!