Tamer affedildi kuzeni terk edildi

Güncelleme Tarihi:

Tamer affedildi kuzeni terk edildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2005 01:49

Tamer Karadağlı, adının karıştığı seks skandalından sonra eşi Arzu Balkan tarafından affedilmişti. Ancak Karadağlı’nın ‘suç ortağı’ Abbas Hilmi Karadağlı’yı eşi terk etti.

Çocuklar Duymasın dizisindeki ‘Taşfırın erkeği’ Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan’ın evliliği, geçtiğimiz yaz patlak veren seks skandalı nedeniyle büyük yara almıştı. Karadağlı ve kuzeni, Rus hayat kadınlarıyla sevişirken kameraya alınmış, ardından da ünlü oyuncuya şantaj yapılmıştı.

ABD’de devam kararı

Skandal, Karadağlı’nın, Burcu Mercan adlı kadın tarafından planlandığı iddia edilen şantaja boyun eğmeyip, şikayet etmesiyle ortaya çıkmış, Arzu Balkan da evi terk etmişti. Ancak birlikte ABD’de uzun bir tatil yapan çift, seyahat dönüşü, evliliklerine devam kararı almıştı.

Kuzenin evliliği bitti

Skandalın diğer ismi Abbas Hilmi Karadağlı ise o kadar şanslı değildi. Oyuncunun otel odasındaki ‘suç ortağı’ olduğu ortaya çıkınca, kuzen Karadağlı’nın öğretim görevlisi eşi Merve Karadağlı evi terk etti. Açtığı boşanma davası sonucunda da, çiftin yolları ayrıldı.

NE OLMUŞTU

Geçtiğimiz yılın temmuz ayında Tamer Karadağlı ve kuzeni Abbas Hilmi Karadağlı, Akmerkez’de bir cafe’de tanıştıkları Burcu Mercan ve Deniz Karaca isimli iki genç kızla önce Antalya’da ve daha sonra İstanbul’daki Swissotel’de buluşup birlikte olmuşlardı. Bir sonraki buluşmaya iki Rus hayat kadını getiren Burcu Mercan, Karadağlı ve kuzeninin sevişme görüntülerini, otel odasına yerleştirdiği gizli kameralarla kaydetmişti. Mercan, bu görüntüler karşılığı 150 bin dolar talep etmiş, ancak Karadağlı’nın şikayeti üzerine yakalanmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!