Tamamen boşandık!

Bennu Gerede ve Cem Büyükhanlı geçen yaz boşandı.

Haberin Devamı

Ama çift, boşanmalarına rağmen bir süre daha birlikte yaşamaya devam etti. Ta ki devreye Zeynep Tunuslu girinceye kadar... Büyükhanlı ve Tunuslu’nun yakınlaşmasından sonra, Gerede ile Büyükhanlı yollarını kesin olarak ayırdı. Geçtiğimiz gün rastladığım Cem Büyükhanlı’ya, son olayları sordum. Yanıtı net oldu: “Bennu ile tamamen boşandık, artık görüşmüyoruz.”

Gözaltında değilmiş

Geçen cuma İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda Verda Penso’nun da kokain kullanmaktan gözaltına alındığı yazıldı. Bunun üzerine Penso beni aradı, “Üç gündür yemek yemiyorum. Benim kadar ailem de üzüldü. Adımı bu olaya karıştıranlarla mahkemede hesaplaşacağım” dedi.

Yılın ilk ev daveti

Jülide Önengüt, Baltali-manı’ndaki yalı dairesinde, 2012’nin ilk ev davetini verdi. Davete yaklaşık 60 kişi, ellerinde hediye paketleriyle katıldı. Önengüt, “2012’nin ilk günlerinde sevdiğim arkadaşlarımla bir araya gelmek, onlara iyi dileklerimi sunmak ve birlikte eğlenmek istedim. Onun için böyle bir davet organize ettim” dedi.

Haberin Devamı

Rahmi Koç’un nostaljik gecesi

Eğlence dünyasında “Bay Şapka” olarak tanınan Ertekin Dinçay, Ortaköy’deki mekanı Cafe des Theatres’da bir davet verdi. Davetin onur konuğu Rahmi Koç, kendisine 5 Kasım 1962’de, nikâh şahitliği yaptığı bir düğünde çekilen fotoğrafı gösterilince duygulandı. Koç, şaşkınlığını “Daha dün gibi... Yıllar ne çabuk geçmiş” sözleriyle dile getirdi.

Nişantaşı’nda siyah gece

İskoç viskisi Johnnie Walker’ın özel harmanı Black Label için düzenlediği “Black Nights” etkinlikleri, Nişantaşı’ndaki The Sofa Hotel’de devam ediyor. Bu akşam 19:30-24:00 saatleri arasında düzenlenecek yeni etkinlikte, Gaye Biçer sahneye çıkacak.

Yazarın Tüm Yazıları