Tam yarım ton

Güncelleme Tarihi:

Tam yarım ton
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Günde beş ekmek, bir buçuk kilo peynir, yirmiye yakın pizza ve 24 hot-dog yiyen 500 kiloluk New York'lu evinden vinçle çıkarılarak hastaneye yatırıldı.

Michael Hebranko aynen bir uyuşturucu bağımlısı gibi yemek yemeye bağımlı olduğunu söylüyor. Özellikle üzgün olduğu zaman ağzının bir dakika boş durmadığını itiraf eden yarım tonluk adam annesi ölümünce ipin ucunu iyice kaçırmış. Yoldan geçenlerin kendisine tiksinerek bakmaları üzerine Michael Hebranko tam iki ay evinden dışarı çıkamamış.

Şişman ölmek istemiyorum

Evine kapanıp kalınca kendisini daha çok yemeye veren Michael Hebranko bir süre sonra hastalıkların pençesine düşmüş. Nefes darlığı çeken, kalbi sıkışan, bacaklarında kangren başlangıcı tespit edien 46 yaşındaki Hebranko,‘‘şişman ölmek istemiyorum’’ diyerek karısı ve oğlundan kendisini hastaneye kaldırmalarını istedi.

Duvar yıkılarak çıkarıldı

Yarım tonluk adamın hastaneye kaldırılması da tam bir macera oldu. Sedyeyle kapıdan çıkartılamayan Hebranko için evin duvarı yıkıldı. Bir vinç yardımıyla yıkılan duvardan ambulansa nakledilen Hebranko halen hastanede yatıyor. Sıkı bir perhizin yanısıra ameliyatla midesinin de küçültülmesi düşünülen yarım tonluk adam hastaneden sağlıklı ve zayıf çıkmayı umut ediyor.

Vinçle çıkarıldı

Hastane odasında ameliyat gününü beklerken günlerini perhizle ve kitap okumakla geçiren yarım tonluk dev adam Hebranko evinden ancak vinçle çıkartılmıştı. ‘‘420 kilo fazlamı vereker, hastaneden çıktığımda yeni bir insan olmak istiyorum’’ diyen Hebranko en fazla insanların şişman görüntüsünden tiksinmesinden üzüntü duyuyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!